Afrikarejser med autencitet

Billede af en elefant på afrikarejser  Har du en drøm om at opleve det ægte Afrika, helt tæt på? Hos Trekking Bureauet kan vi tilbyde en aktiv ferie lidt ud over det sædvanlige, hvor du er garanteret at komme hjem som en ægte eventyrer. Vi har specialiseret os i at arrangere fantastiske afrikarejser i Kenya, Tanzania, Sydafrika, Namibia, Botswana og Uganda.

Oplev Afrika fra mange vinkler

Med en af vores mange afrikarejser kan du vælge mellem et bredt udvalg af aktiviteter, så du får en aktiv og spændende ferie med mange oplevelser og nye indtryk. 

Blandt andet kan du på vores afrikarejser:

  • Bestige Kilimanjaro ad Lemeosho. Machame eller Rongai ruterne, og få en unik on-top-of-the-world-oplevelse

  • Tage på safari i Kenya og Tanzania og oplev Afrikas spektakulære dyreliv

  • Besøge bjerggorillaer i Ugandas bjergskovområder
  • Køre Sydafrikas Garden Route og få en optimal kombination af natur og kultur
  • Opleve Namibias ørken og landets storslåede og unikke natur scenerier
  • Bestige Mt. Kenya, Kilimanjaros majestætiske lillebror
  • Bestige Mt. Meru Kilimanjaros nabo og Tanzanias næsthøjeste bjerg
  • Sejle i Okavango Deltaet og kryds ét af Afrikas syv naturlige vidundere af på din liste

Vi arrangerer Afrikarejser direkte fra Roskilde

Hos Trekking Bureauet arrangerer vores erfarne eksperter enestående afrikarejser - individuelt sammensæt til dine ønsker. Vi har boet og rejst i Østafrika gennem de sidste 25 år, og det har gjort, at vi har udforsket Afrikas fjerneste egne og kender de skjulte juveler. Lad os dele vores store passion for Afrika med dig.

Vi afholder ofte informationsmøde på vores kontor i Roskilde, hvor vi fortæller om vores destinatoner og afrikarejser. Du er også altid velkommen til at kontakte os angående afrikarejser på telefon +45 46 32 05 32 eller sende os en e-mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , hvis du har spørgsmål til vores unikke afrikarejser.

Se vores tilbud på: Kenya og Tanzania safari, Kilimanjaro bestigning og safari i Sydafrika safari hvor du bor på danske Mpala lodge ved Krüger National Park.


 

Tanzania

Safarirejser i telt og på lodge. Vi tilbyder både individuelle afrikarejser og rejser baseret på små internationale grupper. Ud over safarirejserne og badeferie på Zanzibar, har vi en række Kilimanjaro tilbud. Blandt andet kan vi tilbyde den populære Machame Kilimanjaro bestigning til kr. 12.300 per person. Tanzania er også udgangspunkt for en række trekkingture både ved Ngorongoro krateret og i de sydlige safariparker, Selous og Ruaha. Ud over de populære safarirejser og Kilimanjaro-bestigninger har vi meget andet at byde på og har man mod på og lyst til at opleve det Tanzania, som ligger lidt uden for den sædvanlige safarirute, så spørg os.....for vi kender Tanzania som få.

Se vores store Tanzania program og læs mere - Klik her!
     
 

Kenya

Kenya er det klassiske safari land. Her har vi en række meget spændende safaritilbud. Vi har afrikarejser til både de nordlige og de sydlige safariparker. Vi har et helt specielt rejsetilbud ved Masai Mara, hvor man kører på mountain bike fra Loita Hills til Masai Mara. Vi tilbyder også vandring med Masai krigere i Mara, eller hvad med en bestigning af det smukke Mount Kenya. Kenya er på alle måde et fantastisk rejseland, som ud over safarirejserne og også har en vidunderlig kystlinje, hvor man kan bade i det skønne vand, som det indiske ocean har at tilbyde.

Se vores store Kenya program og læs mere - Klik her!
     
 

Sydafrika

Sydafrika har det hele. Her er store vidder, en fantastisk varieret natur samt nationalparker og private gamereserves, hvor man udover at bo godt, også har mulighed for at opleve Afrikas unikke dyreliv. En safari kan kombineres med et ophold i Cape Town, som en af verdens smukkeste beliggende byer, eller langs den smukke Garden Route, der snor sig langs havet syd for Afrikas sydligste spids. Store dele af Sydafrika er malariafrit, hvilket gør landet velegnet til ferie med fx. små børn.

Ring og hør om de mange muligheder.

Se vores store Sydafrika program og læs mere - Klik her!
     
 

Namibia

Namibia - et helt anderledes og fantastisk rejseland i Afrika.
Namib betyder stor og karsk slette på det lokale Nama sprog og den beskrivelse er dækkende for store dele af Namibia hvor planter, reptiler og dyr har tilpasset sig forholdene. Og Namibia er storslået med dets enorme vidder, ørken, granitformationer og mere end 20 nationalparker og vildreservater, hvor man bl.a. kan opleve elefanter, ørkenelefanter, løver, geparder, zebraer, giraffer, det sortenæsehorn og et rigt fugleliv.

Se vores store Namibia program og læs mere - Klik her!
     
 

Uganda

Bjerggorillaer og safari i Queen Elisabeth National park. Uganda er et godt rejseland, og det er en oplevelse for livet at besøge bjerggorillaerne. Vi kan på det varmeste anbefale afrikarejser til Uganda, og her kan det være en rigtig god ide at kombinere en forlængelse af Uganda-rejsen med en safari, enten i Kenya eller i Tanzania.

Se vores store Uganda program og læs mere - Klik her!
     
 

Vestafrika


Turismen i Burkina Faso, Togo og Benin er meget begrænset. Selv om der er mange spændende attraktioner, herunder nogle på UNESCOs Verdensarvliste, så er det mødet med menneskene og hverdagen, der er det mest uforglemmelige – både i små, traditionelle landsbyer og i den afrikanske storby.

Se vores store Vestafrika program og læs mere - Klik her!


Botswana - nyt program på vej
Namibia - nyt program på vej

Følg os på Facebook facebookny

Trekking Bureauet Djalma Lunds Gård 5 B, 4000 Roskilde, Tel: +45 46 32 05 32, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Medlem af rejsegarantifonden (Reg. nr. 1112)
Copyright © TREKKING BUREAUET, 2013. All Rights Reserved.