Kære Michael og kollegaer

Vi er nu hjemme efter en fantastisk rejse til Tanzania som vi har været rigtigt glade for. Jeres valg af Snowcrest hotel i Arusha til os var lige i plet, mht til standarden. Super at vende tilbage hertil efter nedstigningen
Vi nåede toppen af Kilimanjaro. Det var en meget spændende men også hård tur. Vi har kun roser til Sunny Safaries og specielt chefguiden Amani og hans team for meget professionelt arbejde.
Safarien på 5 dage blev også en en unik oplevelse takket være den dygtige chaufførguide Abdul og jeres valg af logdestandard til os som vi synes også var i plet.
I må meget gerne overbringe ovenstående til Sunny Safaries næste gang i har kontakt med dem. Zanzibar blev lidt anderledes – Matemwe Beach village havde et dygtigt personale, maden var i top og snorklingsarrangementet gennemført med høj professionalisme af supersøde og dygtige snorklingguides. Vi kunne have ønsket at vi havde brugt mere tid på at drøfte Matemwe indkvarteringen med Jer, da vi gerne ville have ofret mere end det som vi fik i en Shamba suite. Det var ikke på niveau med Snowcrest eller Sopa lodges og ikke rigtigt ok for os (indretning, design, slitage, rengøring). Tak for arrangementet.

Med venlig hilsen A + E