Kære Michael

Nu er vi retur med bagagen fuld af fantastiske oplevelser. Alt klappede perfekt fra modtagelsen i Klimanjaro Lufthavn til vi blev sat af igen samme sted 12 dage senere.Teamet på bjerget var meget professionelt og det var en stor oplevelse at nå toppen. Pakkelisten fungerede perfekt – vi medbragte intet, som ikke var i brug og vi manglede intet – det skulle dog lige være et spil kort el. lign. underholdning, som kunne bruges til kølige mørke, aftener, hvor det er lettest af holde varmen i soveposen, men for tidligt at sove…Safarien var også særdeles velorganiseret og med rigtig megen safarikørsel og en fantastisk guide. Sunny Safaris er bestemt en meget professionel samarbejdspartner. Vi vil også gerne takke Trekking Bureauet for fin service samt professionel håndtering situationen, da vores familie blev ramt af alvorlig sygdom og rejsen måtte udsættes 1 år. Det betød rigtig meget for os.

De bedste hilsner – A + N