Vi havde en fantastisk dejlig tur og er meget tilfredse 🙂 Jeg har allerede anbefalet den til flere. Smuk natur og gode hoteller, så det var helt som det skulle være. Vi havde lidt svært ved at finde vej nogle gange, fordi heksen var svær at finde ved nogle stikryds. Men lidt udfordringer skal der jo også være 🙂 Og så kom det lidt bag på os at de stort set ikke tager dankort nogle steder. I Rûbeland var hæveautomaten ude af drift, lidt uheldigt da vi var løbet tør for kontanter. Problemet blev løst idet en af de ansatte på hotellet tilbød at køre os til en nærliggende by for at hæve penge.Og ellers var der hæveautomater alle andre steder.Men alt i alt en fantastisk tur som på alle måder har givet appetit på mere. Så skal vi afsted igen så hører I fra os 🙂 Nepal april 2012 Ja, nu er vi kommet hjem fra Mustang og vi vil bare sige at det var en fantastisk tur og alt gik som det skulle. Solen skinnede, maden var lækker og guiden/kokken/porterne osv. var rigtid søde.