Kære Caspar

Det har været en fantastisk rejse, som vi har været MEGET glade for.
Hele safarituren klappede bare. De sidste nætter var dog meget kolde. Vi frøs så meget om natten, at vi lå med alt tøjet på i soveposerne og frøs alligevel. Et par ekstra tæpper ville have været skønt.
Chauffør + to kokke servicerede os til stor tilfredshed, og vi så så mange dyr, at vi bare havde ”the lucky stone in the pocket”, som chaufføren sagde. Ocean Paradise var lige så dejligt, som du havde beskrevet, og børnebørnene meldte straks ud, at her kunne de godt bo. Uheldigvis var der sket en fejl, så der kun var reserveret 5 nætter i stedet for 6 nætter, så vi måtte pakke og blive kørt til Hilton hotel på nordkysten den sidste dag og nat. Men det var ok, selvom hotellet ikke var nær så charmerende, for stranden var bedre – og vi fik set lidt mere af øen. Så alt i alt vil vi gerne takke dig, Caspar for at have lavet en uforglemmelig god rejse for os!