Hej Michael

Så er vi kommet hjem fra vores ”store tur” til Uganda, Tanzania og Zanzibar, og jeg vil som vi aftalte inden afrejse, lige beskrive forløbet. Det er egentligt ganske nemt fortælle, da ALT er forløbet perfekt og vi har ikke oplevet nogen problemer undervejs. Tak for en veltilrettelagt tur med kompetente samarbejdspartnere. Vores 2 chauffører Sula og Pius var meget præcise mht. tidspunkter og man følte sig sikker med dem ved rattet. Mht. Indkvartering har vi været super tilfredse med de forskellige hoteller og lodges. Dog var vi ikke kede af, at skulle skifte fra Buhoma Lodge, som du skrev var overbooket ( fugtigt, mørkt og slidt) til Mahogany springs, sikke en forskel… Nå, men ud på gorilla trek. Det tog os ca. 2,5 time at finde flokken, og sikken en oplevelse. Vi fik en god time sammen med ”vores gorillaer” og en masse gode billeder. Det var alle anstrengelserne (og pengene) værd. Tanzania var lige så vellykket. Vi har haft nogle store oplevelser bag i Land Cruiseren (vi var alene under hele safarien), og set alt på nær næsehorn, som vi dog så i kikkerten fra terrassen på Ngorongoro lodgen. På Zanzibar var det så tid til afslapning, og det må man sige man gør hos Sele i Langi Langi. Fin fyr og et dejligt sted. Til slut et par dage i Stone Town, som en stor kontrast til de andre ting vi havde oplevet, men en spændende by.

Mange hilsener fra Birgit og Tommy