Hej Caspar

Ja så er vi desværre hjemme igen Det har været helt fantastiske tre uger for os. Lige et par kommentarer vedr vores tur…til den videre udvikling af jeres Borneo program. Alt er gået rigtig godt. Programmet vi fik strikket sammen har fungeret rigtig godt. Det har været meget afvekslende og oplevelsesrigt. Alle arrangementer omkring guider, transporter, overnatninger, måltider etc har bare klappet. det er nogle rigtig gode agenter I har arrangeret med. Alle guider har været rigtig søde, og deres engelsek niveau har været højt. Stor ros til alle. Bestigningen af Mount Kinabalu gik fint….og det er en stor oplevelse at bestige bjerget…og man kan sagtens have børn med der op. Nedstigningen var hård ved vores ben…og vi var nærmest krøblinge i dagene efter. Det var godt at der ikke var lagt fysisk aktivitet ind i programmet lige efter den tur. Besøget i Mulu grotterne (især deer cave med flagermusene) var en helt usædvanlig stor oplevelse…og jeg kan kun anbefale at I har den med i jeres pakker.
Luksus niveauet på hotellerne (Hyatt og Pullman) var extremt højt….. og set i bakspejlet så kunne vi godt have levet med et væsentlig lavere niveau og dermed måske sparet nogle penge.
Resortet (Bungaray) til sidst i vores program var helt fantastisk og en kæmpe oplevelse for os. Men det var også extremt luksuriøst og formentlig vandvittig dyrt. Hvis der havde været andre resorts med lige så lækker en beliggenhed, men med et lavere niveau på luksus….så havde det også været fint til os.
Men alt ialt stor ros.

Mvh Brian