Jeg lovede, at vi ville give en samlet tilbagemelding til jer om turen til Tanzania og Zanzibar, når vi havde fået fordøjet turens mange indtryk og kunne mødes igen. Det gjorde vi så i fredags, hvor vi nød at se en masse fine billeder fra turen og genopleve turens mange højdepunkter. Vores tilbagemelding kan du læse i den vedhæftede fil, men jeg vil godt opsummere, at det har været en meget oplevelsesrig tur af høj kvalitet, som vi er yderst tilfredse med. Vi var bl.a. meget tilfredse med, at alle aftaler og tidspunkter med de lokale operatører blev overholdt præcist – det betyder meget på en ferie som vores, at alt det fungerer perfekt. Og så var vi især meget glade for Sunny Safaris chauffør og guide – BJ – han var simpelthen et fund, som gjorde safari-turen ekstra-ordinær god og behagelig for os.I vores beretning har vi også nævnt en række forhold, som I kan overveje at ændre/forbedre – det drejer sig bl.a. om mere information for at være bedre forberedt og om drikkepengesystemet.

Vi håber, at I kan bruge vores tilbagemelding i jeres videre arbejde, og er der behov for det vil jeg meget gerne uddybe beretningen. På Gruppens vegne