Hej Michael

Så er det en uge siden, at vi kom hjem fra Borneo 🙂 Vi tænkte, at vi lige ville give en melding om hvordan turen har været. Den har været FANTASTISK… intet mindre.Alt har bare været top i orden. Jeres lokale firma har været helt helt fantastisk. Kæmpe ros til dem.Tak for en vidunderlig tur, og hvor kunne vi dog sagtens have brugt 4 uger mere :-). Meget mere at se.Måske vi en dag vender tilbage. Dog har vi lidt Uganda- gorillatrekking i kikkerten til næste rejse. Kan se at du/I også har sådan en tur. Det er vi lidt tændte på. Nu skal vi lige lande…og så kan det jo godt være, at vi på et tidspunkt kontakter dig i forhold til Uganda. Nu har vi jo haft 2 store rejser med jeres bureau (kilimanjaro- Borneo) som er gået så fint, så vi ved jo, at vi er i gode hænder :-).

Venlig Hilsen

Marianne og Morten