Kære Michael

Hermed lidt feedback. Vi har haft en rigtig god tur – på alle måder. ALLE afhentninger fungerede til perfektion – de stod der hver gang vi kom til et nyt sted. Da vi var rundt imellem de forsekllige junglelodges og på skilpaddeøen var der mange forskellige guider – ikke for mange og den ene afleverede til den anden. Alle talte glimrende engelsk og var meget servicemindede. Alle biler var gode og rene. Hotel Horizon i Kota Kinabalu var fremragende (vi blev opgraderet uden at have bedt om det). Sepilog orangutangpark var god – der er kun orangutang at se når de fodres kl 10.00 og kl 15.00 og der kommer et par stykker hver gang.
Skilpaddeøen var også god – en times sejltur , glimrende hotel og stor stor sikkerhed for skilpadder – vi så en der lagde æg – så æggene blev bevaret og har med til at søsætte 40 nye skilpadder. En god oplevelse. De næste to dage blev turen aflyst pga vejret, men bureauet fik arrangeret junglebesøg for gæsterne. Abai junglelodge var god – en dag er nok. Sukai junglelodge er også god, men der er ikke så meget liv som i Abai – en dag er nok. Det øsregnede de dage var i junglen, men turene blev gennemført og vi lånte regnfrakker. Gode spændende ture hvor vi så mange forskellige slags aber, en enkelt krokodille og fugle m.v.

Så var vi tilbage på Sepilog Nature Resort – et fremragende hotel lige ved siden af orangutang centret. Meget lækkert chatel og indbrud af en orangutang i vores to nabochatels medens vi var der og vi så den – kan man ønske sig mere. Fremragende restaurant.Transfer fra Tawau til Mataking fungerede perfekt. Der er en time i bil fra Tawau til jettyen og 50 minutter fra jettyen i Semporna til Mataking.

Mataking var fremragende – også for min kone der ikke dykker. 37 boenheder – vi havde en villa der var fremragende – meget lækker. Dykningen var også fremragende – godt dykkercenter med alle de dyk man overhovedet gad – det var betalt hjemmefra. Meget venlige og hjælpsomme medarbejdere. Maden var ok, uden at være imponerende. Der blev serveret kage på værelset hver eftermiddag – der var fri kaffe og the hele dagen. Det er meget asiatisk mad – de fleste gæster er kinesere, koreanere og japanere. Alt i alt fremragende – tak for hjælpen. Kan jeg bidrage med yderligere oplysninger er jeg gerne til rådighed.

Med venlig hilsen
Niels