Kære medarbejdere på Trekkingbureauet,
Vi havde bedt om jeres assistance til at få lagt en ramme omkring et ophold i Skotland fra d. 20.-28.juli, og vi synes I har løst opgaven til ug.
Kommunikationen før turen forløb uhyre let, I var meget lydhøre over for vores ønsker, alle tilsendte materialer var grundigt bearbejdet (kortruter indtegnet, små håndskrevne kommentarer osv. fint informationshæfte, alle informationer var korrekte – det var godt gået).
Selve opholdet forløb perfekt. Vi kunne slappe af og nyde dagene i fulde drag, der var jo draget omsorg for alt. Vores B&B-værter var fantastiske alle tre steder, uhyre hjælpsomme, og der var super forplejning. De to steder på Arran var i særklasse med den flotteste udsigt, man kunne tænke sig. Men Kate i Edinburgh blev vi også meget glade for. Hun var ovenud gæstfri.
Vejret var jo med os, men alligevel synes vi, at vi takket være jer har fået et uforglemmeligt indtryk af Skotland. Vi har allerede anbefalet jer i øst og i vest, så vi håber, det kunne kaste nogle opgaver af sig.

Med venlig hilsen
Ulla & Birgit