BETALING VIA INTERNETTET
TREKKING BUREAUET

Vores priser er baseret på kontant betaling, og vi anmoder vore kunder om i videst mulig udstrækning at overføre indbetalinger til vores bankkonto med angivelse af fakturanummer.

Det er også muligt at anvende vores betalingsmodul, hvor man kan betale med DANKORT, VISA og forskellige andre betalings- og kreditkort (eksempelvis MASTERCARD). Vi gør i denne sammenhæng vore kunder opmærksom på, at de gebyrer, som PBS opkræver for transaktionen vil blive tillagt fakturabeløbet. Beløbet vil fremgå af skærmbilledet efter at I har angivet betalingsform, og inden I bekræfter overførslen. Er I i tvivl, så kontakt Trekking Bureauet. Ved betaling med Dankort opkræver PBS kr. 1,45 + 0,1% af beløbet, og ved anvendelse af internationale kreditkort udstedt i Danmark (eksempelvis Mastercard) opkræver PBS 1,25% af beløbet, og ved andre kort vil gebyret kunne variere, men det samlede beløb vil altid fremgå af betalingsbilledet, inden I bekræfter overførslen.

Vores betalingsmodul kører igennem ePay, der er certificeret af PBS og overholder alle deres sikkerhedskrav. Læs venligst Trekking Bureauets / Eventyrrejsers betalingsbetingelser, inden du benytter online betaling.

Ved anvendelse af online-betaling er det påkrævet at angive Beløb i kr, Navn, Fakturanummer, Afrejsedato samt tilkendegive, at man har læst vores generelle betalingsbetingelser. Tryk derefter på “Gå til betaling”, så kommer du til betalingssiden (en sikker side).

Efter betaling vil du få vist en kvittering for transaktionen. Det er vigtigt, at du gemmer informationerne fra denne (evt. print den ud). Trekking Bureauet bekræfter efterfølgende modtagelsen af beløbet pr. brev.

Fakturabetaling

FakturabetalingAlle felter med *) skal udfyldes.
       
Fakturanummer: *)
Beløb i danske kroner: *)
Indbetalers navn: *)
Afrejsedato: *)
Evt. kommentar:
Jeg accepterer forretningsbetingelserne: *)
     
ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.
ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.