AFRIKAREJSER
MED AUTENCITET

OPLEV AFRIKA FRA MANGE VINKLER

Med en af vores mange afrikarejser kan du vælge mellem et bredt
udvalg af aktiviteter, så du får en aktiv og spændende ferie
med mange oplevelser og nye indtryk. 

Blandt andet kan du på vores afrikarejser:

  • Bestige Kilimanjaro ad Lemeosho. Machame eller Rongai ruterne, og få en unik on-top-of-the-world-oplevelse
  • Tage på safari i Kenya og Tanzania og oplev Afrikas spektakulære dyreliv
  • Besøge bjerggorillaer i Ugandas bjergskovområder
  • Køre Sydafrikas Garden Route og få en optimal kombination af natur og kultur
  • Opleve Namibias ørken og landets storslåede og unikke natur scenerier
  • Bestige Mt. Kenya, Kilimanjaros majestætiske lillebror
  • Bestige Mt. Meru Kilimanjaros nabo og Tanzanias næsthøjeste bjerg
  • Sejle i Okavango Deltaet og kryds ét af Afrikas syv naturlige vidundere af på din liste

TANZANIA

Safarirejser i telt og på lodge. Vi tilbyder både individuelle afrikarejser og rejser baseret på små internationale grupper. Ud over safarirejserne og badeferie på Zanzibar, har vi en række Kilimanjaro tilbud. Blandt andet kan vi tilbyde den populære Machame Kilimanjaro bestigning til en af markedets laveste priser. Tanzania er også udgangspunkt for en række trekkingture både ved Ngorongoro krateret og i de sydlige safariparker, Selous og Ruaha. Ud over de populære safarirejser og Kilimanjaro-bestigninger har vi meget andet at byde på og har man mod på og lyst til at opleve det Tanzania, som ligger lidt uden for den sædvanlige safarirute, så spørg os…..for vi kender Tanzania som få.

KENYA

Kenya er det klassiske safari land. Her har vi en række meget spændende safaritilbud. Vi har afrikarejser til både de nordlige og de sydlige safariparker. Vi har et helt specielt rejsetilbud ved Masai Mara, hvor man kører på mountain bike fra Loita Hills til Masai Mara. Vi tilbyder også vandring med Masai krigere i Mara, eller hvad med en bestigning af det smukke Mount Kenya. Kenya er på alle måde et fantastisk rejseland, som ud over safarirejserne og også har en vidunderlig kystlinje, hvor man kan bade i det skønne vand, som det indiske ocean har at tilbyde.

SYDAFRIKA

Sydafrika har det hele. Her er store vidder, en fantastisk varieret natur samt nationalparker og private gamereserves, hvor man udover at bo godt, også har mulighed for at opleve Afrikas unikke dyreliv. En safari kan kombineres med et ophold i Cape Town, som en af verdens smukkeste beliggende byer, eller langs den smukke Garden Route, der snor sig langs havet syd for Afrikas sydligste spids. Store dele af Sydafrika er malariafrit, hvilket gør landet velegnet til ferie med fx. små børn.

Ring og hør om de mange muligheder.

KILIMANJARO

Vi tilbyder Kilimanjaro-bestigninger på alle de kendte Kilimanjaro ruter, Kilimanjaro-Machame, Kilimanjaro-Lemosho og Kilimanjaro-Rongai. Og vi har selv været der, på toppen, og skuet ud over Afrika.
Læg specielt mærke til vores super tilbud på Kilimanjaro-Machame ruten. Har du et specielt ønske på Kilimanjaro, kan vi givetvis hjælpe dig, da vi har et bredt samarbejde med dygtige Kilimanjaro operatører så vi kan tilbyde både budget og lidt mere komfortable treks.

UGANDA

Bjerggorillaer og safari i Queen Elisabeth National park. Uganda er et godt rejseland, og det er en oplevelse for livet at besøge bjerggorillaerne. Vi kan på det varmeste anbefale afrikarejser til Uganda, og her kan det være en rigtig god ide at kombinere en forlængelse af Uganda-rejsen med en safari, enten i Kenya eller i Tanzania.

VESTAFRIKA

Turismen i Burkina Faso, Togo og Benin er meget begrænset. Selv om der er mange spændende attraktioner, herunder nogle på UNESCOs Verdensarvliste, så er det mødet med menneskene og hverdagen, der er det mest uforglemmelige – både i små, traditionelle landsbyer og i den afrikanske storby.