KENYA

HER BLEV SAFARIEN FØDT.

Kenya er et fantastisk safariland, som giver store dyreoplevelser inden for kort tid. Bedst kendes en klassisk Kenya-safarirejse på de store savanneområder med masser af vildt.

Hertil er kenyanerne er et elskeligt og charmerende folk. Som endnu en kontrast har Kenya en vidunderlig, eksotisk kyststrækning med lange, hvide sandstrande.

Så velkommen til Trekkingbureauets Kenya program. Vi kender Kenyas safariparker og overnatningssteder i mindste detalje og kan skræddersy den helt rigtige safari rejse til dig. Hertil har vi vores faste program med flere kombinationer – altsammen til fornuftige penge. Værsgo at se nærmere nedenunder.

KLASSISK KENYA SAFARIER

Vi har et klassisk safariprogram med rundrejser til de bedste nationalparker og store safariområder i Kenya. Safarirejserne udføres i minibusser / 4-hjulstrækkere med pop-up-tag, og overnatning foregår på komfortable lodger og tented camps.

Hold udkig efter “de fem store” – bøfler, løver, elefanter, næsehorn og leoparder – og kom tættere på kenyanernes levevis ved et besøg i den lokale landsby.

KOMBINERET VANDRING OG SAFARI

Helt nye, spændende rejser til Kenya med kombineret vandring, masaikultur og safari. Vi har sammensat et rejseprogram i nogle af Kenyas allersmukkeste områder.

Som noget helt nyt har vi kombineret en naturvandring med naturvejleder og wildlife-guide og et ophold med vores masaier med en klassisk safari på den åbne savanne i Masai Mara.

MOUNT KENYA VANDRING

Kenyas stolte bjerg er med sin alpine storhed enestående. Trekking på Mount Kenya har længe stået i skyggen af Kilimanjaro, og det er synd, for det er en fantastisk trekkingtur. Selve vandringen går gennem et enestående smukt landskab, hvor man uden problemer kan forestille sig, at man er på vej til Kong Salomons miner. Heldigvis er trekkingelskere begyndt at få øjnene op for det storslåede bjerg midt på Ækvator – en smuk og fascinerende udfordring.

MOUNTAINBIKE & SAFARI I KENYA

Det er os en fornøjelse at præsentere en helt fantastisk rejse gennem en af Kenyas smukkeste egne, på mountain bike fra Loita Hills til Masai Mara. Hele vejen er der support fra vores team med bil til opbevaring af bagage og telte. Og lejren er gjort klar, til du når frem om eftermiddagen.

OVERNATNINGSSTEDER

Du kan vælge mellem mange forskellige parker, lodger og tented camps i Kenya. Alt sammen er overnatningssteder med et højt kvalitets niveau på linie med dansk kvalitet.

KYSTOPHOLD – MOMBASE, LAMU OG ZANZIBAR

Spørg efter vores skønne kystophold syd for Mombasa, på øgruppen Lamu og på skønne Zanzibars eksotiske strande.
Vi har noget for enhver smag.