KENYA SAFARI MED STIL FOR DE KRÆSNE

Denne Kenya safari er i samarbejde med Kenyas mest seriøse safari operatør, Governors Camp. Her er kælet for alle detaljer, overnatnings stederne har alle en udsøgt beligenhed og jeres personlige guides er specialister i dyreflokkene og de forskellige løve familer, leoparder og geparder der er i Masai Mara. Governors Camps ligger fast inde i Masai Mara og er med i BBC’s store tv projekt “The Big Cats”.

2 overnatninger på Loldia House ved Lake Naivasha.
3 overnatninger på Governors Camp i Masai Mara.
1 luftballon safari tidlig morgen over Masai Maras savanne.

REJSEPLAN

Dag 1. Nairobi – Rift Valley (Loldia House)
Dag 2. Rift Valley (Loldia House)
Dag 3. Rift Valley – Masai Mara (Governors)
Dag 4. Masai Mara Game Reserve (Governors)
Dag 5. Masai Mara Game Reserve (Governors)
Dag 6. Masai Mara – Nairobi

PRISEN INKLUDERER

  • Alle overnatninger, transport og alle måltider, te og kaffe.
  • Øl og vin
  • Gratis vasketøjs servcie.
  • Governors private Airjet fra Lake Naivasha til Masai Mara.
  • 3 safaris om dagen i Masai Mara.
  • Afhentning og Transport fra og til Nairobi

DETALJERET REJSEPLAN

Forklaring: M=Morgenmad, F =Frokost, A=Aftensmad

Dag 1 Nairobi - Rift Valley (Loldia House)

Når du ankommer til Jomo Kenyatta International Airport, vil du blive mødt af Governors Chauffør og kørt gennem den smukke Great Rift Valley ned til Loldia House, beliggende ved bredden af Lake Naivasha. En to-tre timers kørsel fra Nairobi. Ved ankomst er der dækket op i haven og der nydes en lækker frokost på plænen med udsigt Mt. Longonot og Lake Naivasha. Eftermiddagen er til fri disposition på Loldia House og de smukke omgivelser. Mulighed for eftermiddag vandring med Loldia’s naturalist eller en sejltur på Lake Naivasha, med et frodigt fugleliv på søen og søbredden. Middag om aftenen i den store spise stue. Overnatning Loldia House.

Dag 2 Rift Valley (Loldia House)

Tidlig morgenmad inden afgang til Lake Nakuru National Park. Morgen game drive omkring Lake Nakuru, som er berømt for sine mange flamingoer og store bestand af vandfugle.

Lake Nakuru er også et af Kenyas bedste næsehorns reservater, og ligeledes med gode observationer for løve og leopard. Frokost serveres under akacietræer med udsigt over søen. Tilbage til Loldia om eftermiddagen. Aftensmad og overnatning på Loldia House.

Dag 3 Rift Valley - Masai Mara (Governors)

Morgenmad serveres på plænerne i Loldia House.
Efter morgenmaden, er der mulighed for at tage en bådtur eller en spændende fugle vandring langs søbredden med vores naturalist. Frokost serveres på 12,30. Kl. 14,45 vil du blive overført til Loldia airstrip for fange Governors Safari link flyvning direkte til Masai Mara. Ankomst til Governors “landingsbane” ca. 16:00. Du vil nyde en kort safari (game drive) undervejs til lejren hvor du allerede her kan være heldig og se elefanter og måske en af de løve familer som holder til i Governors området.
Before dinner drinks før middagen serveres omkring bålet, en romantisk middag i spisetelt og overnatning på Governors Camp i stort luxus telt.

Dag 4, 5 og 6 Lake Naivasha - Masai Mara National Park

Afgang fra lejren ved 05:15 til ballon Safari. “Take off site” i Little Governors. En fabelagtig 1½ times flyvning i luftballon over sletterne i Masai Mara. Ved landing nyde en champagne og bush breakfast, i midten af Masai Maras sletter blandt de vilde dyr.
Turen kører tilbage til lejren hvor formiddagen afslappende før frokost i lejren, eftermiddag game drive, middag og overnatning på Governors Camp.

Dag 5 Masai Mara Game Reserve (Governors)

Tidlig morgen game drive ved daggry, herefter tilbage til Campen til morgenmad. En 10:30 game drive, der vender tilbage til lejren til frokost. En 3:30 game drive vender tilbage til lejren før solnedgang. Aftensmad og overnatning på Governors Camp. Ud over ballon safari og de daglige safaris, kan tilvælges guidet vandre safaris med en af lejrens bosatte professionelle guider, champagne bush morgenmad og safarier med sundowners.

Dag 8 Masai Mara - Nairobi

Tidlig morgen game-drive ved solopgang, efterfulgt af morgenmad i lejren. Sidst på formiddagen game drive, og en lækker frokost tilbage i lejren. Efter frokost transfer til airstrip til at fange den planlagte flyafgang kl 4:00 til Nairobi. Ankomst til Wilson Lufthavn kl 17:00. Her vil du blive kørt til en restaurant til middag (aftensmad der skal betales direkte). Efter middagen overførsel til Jomo Kenyatta Inernational Lufthavn for nat flyet hjem til Danmark eller for videre safari eller kystophold.

Afrejse
Efter eget valg

Hjemrejse
Efter eget valg

Antal dage
5 dage – kan forlænges

Pris
Fra 18.900 kr. + fly

Rejseleder
Govenors Camps personlige engelsktalende guides.

Hvis det ønskes kan safarien forlænges med overnatning ude ved Mombassa vidunderlige strande, på spændende Lamu eller Zanzibars eksotiske strande.

Tillæg for enkeltværelse: Kr. 2.420 pr person.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.