KOMBINERET VANDRING OG SAFARI I KENYA

TREKKING BUREAUETS SAFARI OG VANDRING I KENYA

Endelig har vi fået tid til at opfylde vores gamle drøm nemlig at sammensætte vandring og klassisk safari på samme rundrejse. Vi har kombineret vandring med naturvejledere samt ophold hos masaier med god, gammeldags klassisk safari. Vores naturvejledere og wildlife-guider ved alt om træer, medicinplanter, hele fødekæden og økosystemet. Vandreniveauet veksler fra vandring i let terræn til det lidt mere bakkede men i roligt tempo med pauser.

Se vores 4 rundrejser til nogle af Kenyas gemte og smukkeste egne. Alle fire rejser slutter med suveræn safari på de store savanneområder i Masai Mara National Park med masser af vilde dyr.

Rigtig god fornøjelse med læsningen.

VANDRE MED MASAIER OG MASAI MARA

7 dage/6 nætter
Her er en helt unik mulighed for at vandre i 3 dage/2 nætter med en Masai guide gennem Loitasletterne og små Masai landsbyer til Masai Mara og få bushen og Afrika helt ind i sjælen
Bedre bliver det ikke hvis man både elsker at vandre og samtidig gerne vil opleve Afrika, dets mennesker og Masai Maras vildt og åbne savanne.

OPHOLD HOS MASAI FOLKET PÅ MAJI MOTO ECO CAMP

Få en helt unik oplevelse med Masai-krigere når de går rundt i Loita-bakkerne for at observere planter og dyr. Vogt kvæg med mændene eller lav perlesmykker med kvinderne og fyld jeres aftener med deres historier ved bålet. Efter en travl dag kan I slappe af i naturlige, varme kilder i skæret fra olielamperne. Opholdet på Maji Moto Camp er en god optakt til en af vores safaris..

JEG DRØMTE OM AFRIKA.

Længslen efter Afrika! At få muligheden for kunne sidde og skue udover savannen og opleve den store gnuvandring samt et oprigtigt møde med Masaierne og deres kultur.
Det ukendte Kenya som kun få turister oplever. I Great Rift Valley har vi koncentreret ruten omkring de smukke og ukendte kratere, hvor der er et fantastisk dyreliv. Stederne ligger i ly af storturismen, og her er roligt og fredfyldt.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.