VANDRING OG KULTUR MED MASAIER

Få en helt unik oplevelse ledsaget af masaikrigere, når de går rundt i Loita-bakkerne for at observere planter og dyr. Vogt kvæg med mændene eller lav perlesmykker med kvinderne og fyld jeres aftener med deres historier ved bålet. Efter en travl dag kan der slappes af i naturlige varme kilder i skæret fra olielamperne. Alle måltider og overnatning på Maji Moto Camp.

Opholdet på Maji Moto Camp er en god optakt til en af vores safarier.

REJSEPLAN

Dag 1. Nairobi – Maji Moto
Dag 2. Maji Moto
Dag 3. Maji Moto – Nairobi (eller videre rejse)

DETALJERET REJSEPLAN

Forklaring: M=Morgenmad, F =Frokost, A=Aftensmad

Dag 1 Nairobi - Maji Moto

I bliver hentet af jeres chaufførguide på jeres hotel i Nairobi eller i lufthavnen, hvis I ankommer tidligt om morgenen. Afrejse mod Masai Mara National Reserve til den lokale masai-landsby og camp, kaldet Maji Moto i Loita Hills. Det er ca. fire timers kørsel. Her skal I bo de næste to nætter. I får en helt unik oplevelse af de ledsagende masaikrigere, som viser jer rundt i Loita-bakkerne for at observere planter og dyr. I kan komme til at se hvordan de lever, vogte kvæg med mændene eller lave perlesmykker med kvinderne. Jeres aftener fyldes med deres historier ved bålet. Efter en travl dag kan I slappe af i naturlige varme kilder i skæret fra olielamperne. Alle måltider og overnatninger er på Maji Moto – Nalepo-lejren.

Dag 2 Maji Moto

Lær masaikulturen bedre at kende ved at cykle eller gå i de smukke omgivelser omkring landsbyen sammen med en lokal masaiguide. Mens guiden fortæller, oplever I denne fantastiske kultur og den omgivende natur gennem deres øjne.

I besøger små landsbyer, skoler og hvad der ellers måtte komme af interessante ting på vejen. Efter aftensmaden kan I følge med ud på en natsafari i bil eller gå med på safari-nattevandring, hvor I gennem masaiernes indgående kendskab til området og dyrene kan komme til at se meget sjældne dyr som aardvarker, honninggrævlinger, øreræve og stribede hyæner, og hvis I er heldige, kan I finde eller høre løver. Alle måltider og overnatning på Maji Moto-Nalepo-lejren.

Dag 3 Maji Moto - Nairobi (eller videre rejse)

Efter morgenmad er der morgenaktiviteter, hvor mændene får vist den ædle kunst at skyde med Masaiernes våben. Kvinderne viser, hvordan de laver smykker, og jeres børn kan hurtigt lære, hvordan man tænder et bål på traditionel masaimaner.

Efter frokost er det tid til at sige farvel efter nogle skønne dage og køre tilbage til Nairobi (5 times kørsel) eller fortsætte til den næste destination, f.eks. safari i Masai Mara.

Afrejse
Efter eget valg

Hjemrejse
Efter eget valg

Antal dage
3 dage (Kan forlænges)

Pris
Kr. 3.750 ved 2 personer fra Nairobi

Rejseleder
lokal engelsktalende guide.

Maji Moto Eco Camp
Maji Moto Eco Camp består bl.a. af flere iglotelte, som ligger lidt for sig selv udstyret med madrasser, puder og sengetøj. Lejren har spiseplads med fantastisk udsigt over sletterne, køkken, brusebad med varmt vand og toilet.

De smukke omgivelser og fantastiske mennesker, der bor her vidner om hele kenya’s ånd.

Her opleves skønheden i masaikulturen og du får en meget speciel oplevelse man aldrig glemmer! Lejren blander sig smukt med det naturlige miljø og Alle faciliteter er bygget i en lokal masai-stil med naturlige materialer. Der er ingen generator i lejren, som er i enkel, traditionel stil med stearinlys, lanterner og bål om aftenen. Dog er der selvfølgelig solenergi til at oplade jeres kamerabatterier.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.