OVERNATNINGSSTEDER PÅ SAFARI I KENYA

OVERNATNINGSSTEDER PÅ SAFARI

Du kan vælge mellem mange forskellige parker, lodger og tented camps i Kenya. Alt sammen er overnatningssteder med et højt kvalitets niveau på linie med dansk kvalitet.

Overnatningsteder på safari i Kenya kan sammenlignes med et ressort med tilknyttede hytter m. værelser eller på de Tented camps, som er store eksklusive telte med gulve, stole, borde, lamper samt eget bad og toilet. Ligeledes har vi en Eco camp tæt på Masai Mara. Med andre ord – vi kan sammensætte præcis den safari som du finder passer bedst til dig med overnatningssteder specielt til dig.

CRATER LAKE LODGE

3 ord er kendetegnende for Crater Lake Camp – beliggenhed, beliggenhed og atter beliggenhed.

MAILI SABA CAMP

Maili Saba Camp ligger på en skråning med en fantastisk udsigt over Menengai krateret i Great Rift Valley. Ligeledes ligger Maili Saba camp tæt på Lake Nakuru er således det perfekte overnatningssted for safaries i Lake Nakuru National Park.

MAJI MOTO ECO CAMP

Et ophold på Maji Moto Camp i et par dage er en perfekt optakt til safari. Smilende og med let til latter viser Maiserne dig deres Afrika. Du vil opleve en sand livsglæde og nyde hvert et sekund med disse mennesker.

MARA SOPA LODGE

Mara Sopa Lodge i Masai Mara tilhører SOPA kæden, som har ialt 7 lodger i Kenya. Det er gode og store lodger som er beregnet på at have mange turister. Alligevel er Mara Sopa hyggelig, har et stort lounge område med pejse samt flere forskellige terasser og et dejligt poolområde. Mara Sopa Lodge ligger i den østlige del af Masai Mara i et område hvor der altid er mange dyr.

MOUNTAIN LODGE

Serena Mountain Lodge ligger på Mount Kenyas skråninger, nord for Nairobi, i kølig bjergregnskov, med udsigt til Mount Kenya. Foran lodgen ligger er der et vandhul og ét saltslik der tiltrækker dyrene så du kan se dem tæt på lodgen. Samtidig kan du føle den kølige bjergluft og høre alle lydene inde fra skoven – stemningen her er fantastisk.

NAIVASHA SOPA LODGE

Naivasha Sopa Lodge er en super flot Lodge beliggende kun 100 km nord for Nairobi, ved den sydlige ende af Lake Naivasha søen i Great Rift Valley, et smukt sted med masser af dyreliv. Udover søen, er den berømte Hells Gate kløft med spændende vandring, ligeledes let tilgængelig fra Naivasha Sopa Lodge.

SAMBURU SOPA LODGE

Samburu Sopa Lodge er beliggende på en bakketop midt i den nordlige del af Samburu National Park hvilket giver panoramaudsigt til de fjerne Samburu bakker til den ene side og El Ndonyo Keri højderne på den anden.
Samburu Sopa Lodge har swimmingpool og er beliggende særdeles godt i midten af parken i et område som har en god bestand af elefanter, Grevy zebra og gerenuks gazeller.

SUNBIRD LODGE

Sunbird Lodge ligger i Great Rift Valley med en vidunderlig udsigt over Lake Elementaita. Her er mange kratere og søer med mange fugle og dyr på græsnings områdene ved søerne.
Ligeledes ligger lodgen perfekt for safari i Lake Nakuru National Park kun 20 min kørsel fra denne park.

HVAD ER EN LODGE

En lodge er et hotel på savannen. Der er en hoved bygning med en restaurant, bar og ofte flere forskellige hyggelige terasser og med store sofaer og magelige stole.
Værelserne ligger som små bungalows med gode behagelige senge samt eget bad og toilet. Stort set alle lodger har swimming pool og opholds områder som ofte ligger med udsigt til savanne eller anden natur. Ligeledes har alle større lodger lækre bufferter med alt hvad måtte ønske sig af godt til ganen. På mindre lodger er der altid en lækker morgenmad, et flot frokost bord og til aften personlig servering med international 3 retters menu. Du kan være sikker på, at i kenya spiser man fantastisk godt.

HVAD ER EN TENTED CAMP

En Tented Camp er et hotel med store eksklusive staionære telte som giver en autentisk ægte safari stemning med en intim atmosfære. Teltene er store canvas telte af høj kvalitet og særdeles luxuriøse med rigtige gulve, møbler, borde stole og tilhørende badeværelse i direkte forbindelse med teltet. Der er højt til loftet så man bevæger sig rundt som på et stort værelse. På campen er der en restaurant med eksklusive retter, bar og opholdsområder med magelige safari stole og aften er der bål, så man kan opleve stemningen som på Karen Blixens tid. De fleste tented camps er et trin op ad indkvarterings skalaen grundet der er få gæster. Ydermere ligger de fleste tented camps ugenert og meget naturskønt.

HVAD ER EN ECO CAMP

I det sydvestlige Kenya, i Masai land tæt på Masai Mara, har vi et samarbejde med lokale Masaier, som har lavet den fantastiske Maji Moto Eco Camp. En ECO Camp er et sted som ikke belaster naturen, ikke har generator som bruger brændstof men drives udelukkende ved hjælp af solceller og har olie lamper som belysning. Om aftenen er bålet samlingsstedet, og lejren som er designet til at være en del af miljøet, går i et med naturen. Der er varmt vand som er opvarmet af solen og vandet kommer fra en naturlig kilde tæt på Campen. Bortset fra de store iglo telte som der overnattes i, er campen bygget af naturlige materialer som er forgængelige.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.