CRATER LAKE LODGE

3 ord er kendetegnende for Crater Lake Camp – beliggenhed, beliggenhed og atter beliggenhed.

Campen er en tented camp og ligger paradisisk og utrolig smukt med udsigt til Crater Lake, lidt vest for den store Lake Naivasha. Hele området er meget frodigt og fyldt med gamle vulkaner, skråninger og de smukke Yellow Feber Acacia Trees samt de mange kratersøer, som kendetegner hele Naivasha området.

Der er vandreture ved krateret omkring søen. I krateret lever der flere grupper af den smukke Colobus abe samt busk bukke, vandbukke, den smukke genet cat og marsh mongoose (Desmerdyr). Krateret og søen er også kendt for et meget varieret og smukt fugleliv.

Vandreturene er en suveræn mulighed for at gå i den afrikanske bush i fuldstændig sikkerhed. Turene slutter med ”sundowner drinks fra det højeste og smukkeste udsigts punkt af krater kanten. Nærmere ligger denne romantiske private Lodge ved bunden af den for længst udslukte vulkan ned til bredden af en grønlig soda sø. Et 87 hektar privat vildt område. Udenfor krateret, finder man giraffer, antiloper, gazeller, vortesvin bavianer og de mindre Vervet monkey (marekatte aber) eller også kaldet Hr. Nelson.

De store telte, er alle med udsigt over søen som nu og da også har flamingoer. Alle telte er fuldt møbleret med senge, natborde, lamper og stole. Der er tilhørende toilet og badeværelse med varmt og koldt vand. På Crater Lake Lodge skal ikke forventes luxsus – men hvilket paradisisk sted….

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.