MAJI MOTO ECO CAMP VED MASAI MARA

MAJI MOTO ECO CAMP – BALSAM FOR SJÆLEN

Et ophold på Maji Moto Camp i et par dage er en perfekt optakt til safari. Smilende og med let til latter viser Maiserne dig deres Afrika. Du vil opleve en sand livsglæde og nyde hvert et sekund med disse mennesker.

Tag bad under stjernerne, besøg den lokale skole, gå vandre ture eller tag en cykel tur på din Mountain Bike i de nærliggende områder i Masai land. En helt unik oplevelse hvor du er i selskab med de Masai krigere, som går rundt i Loita bakkerne for at observere planter og dyr. Masaierne her taler et flydende engelsk som gør, at du har en enestående chance for en naturlig tæt kommunikation og for at få et nærmere indblik i deres verden.

Oplev at gå over savannen med hyrderne og deres kvæg eller at lav dine egne smykker med kvinderne i landsbyen. Efter en dag fyldt med oplevelser kan du slappe i naturlige varme kilder i lyset fra olie lamper medenes solen går ned og om aftenen er der ægte hygge omkring lejrbålet med Masaiernes historier. Noget eventyr ånd er påkrævet, men dog meget mindre end du forestiller dig og efter at have tilbragt nogle dage på Maji Moto camp, ønsker du aldrig at forlade den igen. På Maji Moto camp er der ingen mobiltelefoner, computere og andre støjende ting. Dog er der selvfølgelig solenergi til at oplade dit kameras batterier.

Maji Moto Eco Camp er et samarbejde mellem Trekking bureauets samarbejds partner i Kenya og en gruppe af Masai og sammen har vi skabt et sted, hvor du kan opleve hvordan det er at være Masai, snarere det end at være en tilskuer. Maji Moto er en permanent camp og en landsby i Loita Hills, 3 timer fra Nairobi og kun 1 time fra Masai Mara National Reserve (Sekenani Gate). Lejren ligger i bakkerne med udsigt over store dal, består af 6 større telte i glo stil med komfortable madrasser og sengetøj, til at sove to personer hvert telt. Lejren som er designet til at være en del af miljøet og går i et med naturen, byder spisestue og opholdsområde i Masai stil, brusere med varmt vand og toiletter.

Her taler man sammen, lytter og nyder den betagende udsigt. Fordyb dig selv i Masai stammernes kultur ved at tilbringe tid på vores enkle og miljø venlige, permanente lejr dybt inde i Masai land, som til hverdag drives af Masai folket selv.
Alle telte er positioneret til en betagende udsigt som kan tage vejret fra de fleste. Man bare nyder og nyder og atter nyder udsigten. Din vært hedder Sankale Ole Ntutu og er Masai stammemedlem af Purko klanen. Han er født i den lokale landsby og har en passion og viden om Masai kulturen samt naturen, både flora, fauna og dyreliv, der vil forbløffe dig. Bor du på Maji Moto Camp, vil du blive en del af hans dag og gennem ham og hans hold møder du de lokale masaier, oplever deres livsstil og lære alt om deres kultur.

Udover du nemt kan sidde og slappe af på campen pga. de spektakulære omgivelser og daglige hyggelige samtaler ved bålet, kan Sankale også arrangere alle mulige former for aktiviteter for dig:

  • guidede vandreture i naturen
  • skolebesøg
  • læring og deltagelse i Masai traditioner
  • aften bad i de naturlige varme kilder, under stjernerne
  • nat game drive (ekstra gebyr)
  • mountainbike ture (ekstra gebyr)

Masaierne har en stor respekt for miljøet og de dyr de dele det med. Der er ingen generator i lejren. Vi har holdt det simpelt og traditionelle, med stearinlys, lanterner og bål om aftenen. Friske fødevarer er bragt hver dag fra den nærmeste by og alle måltider er udarbejdet af lejrens masai kok i en simpel, men lækker måde, blanding traditionelle kenyanske og internationale køkken.

Efter din tid på Maji Moto Eco Camp, vil du stå tilbage med en oplevelse for livet og det er oplagt at afslutte med en klassisk safari.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.