MARA SOPA LODGE
– MASAI MARA

Mara Sopa Lodge i Masai Mara tilhører SOPA kæden, som har ialt 7 lodger i Kenya. Det er gode og store lodger som er beregnet på at have mange turister. Alligevel er Mara Sopa hyggelig, har et stort lounge område med pejse samt flere forskellige terasser og et dejligt poolområde. Mara Sopa Lodge ligger i den østlige del af Masai Mara i et område hvor der altid er mange dyr. Lodgen ligger perfekt i landskabet på skråningerne i Oloolaimutia Hills med udsigt over Masai land med store åbne vider og dagligt ses Masaierne gå med deres kvæg. Hele lodgens område er lavet med respekt for naturen strækker sig over næsten 800 meter.

Mara Sopa lodgen er en velfungerende lodge med et venligt og service minded personale. Lodgen har alle moderne faciliteter, store buffeter i restaurationen og gode værelser. Tilmed fodres hyæner om aftenen nede ved en af barerne ud mod parken. Der er vildt voksende træer og stor variation af fugle og sommerfugle. Lodgen er designet i traditionel Masai stil med runde hytter og til at falde i et med naturen. Den er af høj standard med masser af komfort, store værelser og brede gang stier som forbinder bar, restaurant og lounge området med værelserne. Se evt. mere på http://www.sopalodges.com/masai-mara/home.html

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.