MOUNTAIN LODGE
– MT. KENYA

Serena Mountain Lodge ligger på Mount Kenyas skråninger, nord for Nairobi, i kølig bjergregnskov, med udsigt til Mount Kenya. Foran lodgen ligger er der et vandhul og ét saltslik der tiltrækker dyrene så du kan se dem tæt på lodgen. Samtidig kan du føle den kølige bjergluft og høre alle lydene inde fra skoven – stemningen her er fantastisk.

Lodgen er lidt slidt men når man har været der et stykke tid, fået sit værelse og opholdt sig i loungen med store træbjælker og store vinduer, vinder denne lodge ens hjerte. Det er en meget hyggelig lodge og tilmed er der indendørs ildsted i baren samt stor udsigts terrasse. Ydermere kan man gå ned i bunden af lodgen, gennem en lille gang og stå i skjul helt nede ved saltslikket og kikke ud på dyrene – i absolut sikkerhed.

Dagen og natten igennem kommer der dyr ud inde fra junglen. Om natten er der lys på vandhullet så blandt andet skovelefanter og antiloper samt de store skovsvin…altså firbenede…kan ses komme ud fra junglen og slikke salt samt drikke af vandhullet. Samtidig høres typisk trægrævlingernes gennemtrængende kalden. Det er muligheden for at se vilde dyr tæt på, fra selve lodgen der har gjort den kendt. Og ligeledes er det en afveksling fra, at se dem fra en safari bil. Værelserne, også kaldet “reder” er med fint bad og toilet. Ligeledes er der store vinduer samt balkon hvor man kan sidde og kikke på vandhullet samt ikke mindst, høre lydene inde fra junglen. Udover der ved vandhullet hver dag kommer antiloper, bøfler, elefanter og andre dyr inde fra skoven er der mange aber på lodgen….så man skal have et øje på hver finger.

Om eftermiddagen er der mulighed for en let vandre safari på ca. 2-2½ time i skoven, med en bevæbnet ranger og en guide. På vandresafarien er man på niveau med naturen og får spændende information om skovens dyr, fugle, insekter, buske og planter med medicinsk virkning.

Til sidst på turen er der en overraskelse lige inden der vandres det sidste stykke hjem til lodgen. Mountain lodge er det perfekte stop for en overnatning, på vej op til busklandet i Samburu National Park.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.