NAIVASHA SOPA LODGE – LAKE NAIVASHA

Naivasha Sopa Lodge er en super flot Lodge beliggende kun 100 km nord for Nairobi, ved den sydlige ende af Lake Naivasha søen i Great Rift Valley, et smukt sted med masser af dyreliv. Udover søen, er den berømte Hells Gate kløft med spændende vandring, ligeledes let tilgængelig fra Naivasha Sopa Lodge.

Fra lodgen arrangeres også sejlads hvor søens rige fugleliv med bl.a. hejrer, marabustorke, fiskeørne og pelikaner opleves og der er gode chancer for at se flodheste i vild natur. Båden sejler til halvøen Crescent Island hvor der en let vandresafari. Her opleves giraffer, vandbukke, zebraer, impalaer, gnuer, Grant’s gazeller og antiloper på ganske nært hold. Herefter vendes tilbage til lodgen.

Lake Naivasha er vært for bøfler, giraffer, vandbukke, antiloper, gazeller og ikke mindst de sorte colobus aber. Selve søen er speciel, da det er ferskvand, hvilket gør det til et godt sted at spotte rovfugle, der kommer til søen for at føde på fisk.

Mange flodheste kan ses dase i området og i løbet af aftenen og natten, de kommer helt op på Sopa Lodgens grund for at æde græs og planter.

Lake Naivasha Sopa Lodge har 84 værelser fordelt på 21 dobbelt-etages hytter. Hytterne er placeret blandt kaktusser og stenbede med farvestrålende blomster. Værelserne i stueetagen har to queen-size senge og en privat terrasse og værelser på første sal har en kingsize-seng og egen balkon. Alle værelser har panoramaudsigt over området og søen og hvad enten du bor nede eller oppe kan du se dyreliv, som vandrer rundt i det store smukke parklignende. Især vandbukke, zebraer og giraffer ses hver dag gå rundt mellem træerne på plænerne. Grundet dyrene her er blevet vant til lodgen kommer de meget tæt på de store hytter.

Restauranten serverer en kombination af europæiske, afrikanske og asiatiske retter, alle tilberedt af friske råvarer. Morgenmad og frokost serveres buffet stil. For en lettere snack i løbet af dagen, er der en bar ved poolen med en a la carte-menu og et pizzeria. Morgenmad, frokost og middage kan arrangeres i bushen, med champagne, hvis det ønskes!

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.