SAMBURU SOPA LODGE
– SAMBURU NATIONAL PARK

Samburu Sopa Lodge er beliggende på en bakketop midt i den nordlige del af Samburu National Park hvilket giver panoramaudsigt til de fjerne Samburu bakker til den ene side og El Ndonyo Keri højderne på den anden.
Samburu Sopa Lodge har swimmingpool og er beliggende særdeles godt i midten af parken i et område som har en god bestand af elefanter, Grevy zebra og gerenuks gazeller.

Med kort køre afstand til den lokale landingsbane eller den maleriske Uaso Nyiro flod, er det et ideelt indkvarteringsvalg. Samburu Sopa Lodge direkte udsigt over de smukke Matthew områder og på en klar kan Mount Kenya skimtes i horisonten.

Værelserne er store med et stort screenet vindue. Der er terrasse med et par stole, hvorfra man kan nyde det vildt som kommer forbi i området. Især de små dik diks ses ofte samt et væld af fugle, som er i området. Der er ingen hegn omkring lodgen hvilke gør at vildtet kan vandre frit rundt. Som regel er der vand i et lille vandhul tæt spise og lounge området hvorfra man kan betragte dyr som kommer for at drikke, bl.a vildsvin, zebraer, dik dik antiloper, næsehorns fugle m.m.

Lodgen ligger meget roligt og personalet her har et utrolig godt ry for at være meget venlige og hjælpsomme. Flere af vores kunder har ligeledes givet meget positive tilbage meldinger omkring lodgens personale som giver stemningen et ekstra plus.

Der er 60 dobbeltværelser udformet som dobbelt tilstødende små huse, der er en mix af traditionel Samburu stil og moderne arkitektur. Alle værelser har eget badeværelse brusebad, toiletter og håndvaske samt en terrasse / balkon, hvor man kan slappe af og nyde udsigten over bushen, swimmingpoolen eller vandhullet (afhængigt af værelse). Samburu Sopa Lodge har et værelse indrettet til at rumme kunder, der er handicappede.

Måltiderne serveres i den store restaurant i buffet stil, lodgen også ventede service. Restauranten er en “Open Air” restaurant og det gør ikke madoplevelsen ringere at der er udsigt over landskabet og vandet hullet. Om aftenen har restauranten, loungen og de omkring liggende områder lys, som er tændt svagt og skaber en afslappet atmosfære for alle gæster til at samles omkring til te og kaffe efter måltider.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.