SYDAFRIKA REJSER

HELE VERDEN I ET LAND

Når man rejser i Sydafrika bor man godt og spiser billigt. Især for børnefamilier er sydafrika et godt safari land. Safari og naturoplevelserne er store og Cape town og vinlandet er vidunderlig smukt. Altsammen til biliige penge med et strejf af historiens vingesus fra den engelske og ikke mindst hollandske kolonitid.

Det er nemt at opleve sydafrika som har en særdeles god infra struktur. Vejene er asfalterede, brede og med masser af god indkvartering. Her er gode campingpladser og hyggelige private Guest Houses. Man får meget for pengene og ikke mindst – fantastisk god mad. Vi arrangerer rejser til det hele, for enhver alder og ethvert ønske.

SAFARI, GOD MAD, VILDE DYR OG LÆKRE LODGER

Kun et par timers kørsel fra Johannesburg ligger den store Greater Kruger National Park hvor klimaet er venligt året rundt. Bo på safari lodge lige ud til savanne og buskland med floder, “the Big five”, masser af vilde dyr. Mad og indkvartering er i top, høj standard og højt service niveau.

Her finder man også Drakensberg bjergene med vandreruter, imponerende udsigter, dale, floder og verdens tredie største kløft – Blyde River Canyon. En af verdens smukkeste ruter, panorama ruten, kan her køres i bil på blot en enkelt dag. Sidst ikke

SYDLIGE SYDAFRIKA – CAPE TOWN

I den sydlige del, er Cape Town som en af verdens smukkeste byer, oplagt at besøge. Cape Town er en sprudlende international storby, der med sin gastronomi, cafeer, musik og teaterliv gerne vil blande sig med de største. Det er Afrikas New York, Paris eller London med en blanding af kulturer, folkeslag og religioner, man ikke finder andre steder.

DET SKØNNE VINLAND

Glem ikke at opleve det vidunderlige vinland med masser af kulinariske oplevelser, skønne vinfarme og hyggelige guesthouses af høj standard.

GARDEN ROUTE

Eller kør den berømte fra Port Elizabeth og slut af i Cape town – eller omvendt. Lad os give dig et forslag. Vi har et bredt udvalg af hoteller og hyggelige 1. klasses Guest Houses med Bed & Breakfast på ruten.

LEJ HUS I SYDAFRIKA

Forestil dig at ligge på villaens store terrasse med en kop kaffe eller drink i hånden mens du har udsigt til bushen hvor antiloper, gnuer, vortesvin, Zebraer og andre vilde dyr går rundt. Især store giraffer kommer tæt på husene og er en daglig oplevelse. Sådan en oplevelse kan du få ved at leje en eller flere af vores eksklusive private villaer, nybygget og dansk ejet, beliggende på det ligeledes danske Blyde Wildlife Estate med udsigt til Drakensbjergene.