LEJ LUKSUS VILLA SYDAFRIKA

Forestil dig at ligge på villaens store terrasse med en kop kaffe eller drink i hånden mens du har udsigt til bushen hvor antiloper, gnuer, vortesvin, Zebraer og andre vilde dyr går rundt. Især store giraffer kommer tæt på husene og er en daglig oplevelse. Sådan en oplevelse kan du få ved at leje en eller flere af vores eksklusive private villaer, nybygget og dansk ejet, beliggende på det ligeledes danske Blyde Wildlife Estate med udsigt til Drakensbjergene.

Ring for tilbud.

Hver villa har aircondition, en stor opholdsstue, 3 store soveværelser med eget bad og toilet, et fuldt moderne køkken med køleskab, fryser, komfur og alle de ting, som hører sig et moderne køkken til. En villa har 2 flotte udsigtsterrasser med sol stole, havemøbler, grill område samt nedsænket swimmingpool. Det er ren luksus med alle bekvemmeligheder, hvor den daglige oprydning og rengøring klares af den tilknyttede stuepige. Alle villaer er forsynet med sengetøj, tæpper og håndklæder og der er vaskemaskine til rådighed. Til Estaten er der også et privat fitness center og tennisbane.

Estaten er på over 700 tønder land med mange dyr og tæt på Great Krüger National Park, i et af Sydafrikas bedste områder for naturoplevelser og dagligt ses dyrene inde i reservatet.

Der kan laves mad i det store flotte køkken som har alt det man skal bruge samt bestik til 8-10 personer. Det er nemt at købe ind i det lokale Spar supermarked i den lille hyggelige og nærliggende by, Hoedspruit, en halv times kørsel fra villaen. Herinde er også flere gode restauranter hvor man spiser godt og billigt. Ved huset kan du aftenen også lave bål og grille i den tilhørende Boma, som et samlingssted kaldes, i Sydafrika. Har du lyst kan vi naturligvis også gå op på den tilhørende Lodge i restauranten og spise eller nyde en “kølig” i baren.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.