SAFARI REJSER OG OPHOLD
PÅ LODGE I SYDAFRIKA

Nedenunder kan du vores anbefalinger og tilbud på topklasse safari

1 UGES FULDT SAFARI PROGRAM – 10.600 kr. + FLY

Bo på danske Mpala safari Lodge. Det er en vidunderlig atmosfære fyldt og charmerende dansk ejet lodge beliggende lige ned til Olifant River i udkanten af Krüger National Park. Om aftenen høres afrikas lyde fra terassen og krokodiller ses svømme i floden lige neden foran Mpala Lodge medens du sidder på den store terrasse.

IDUBE SAFARI LODGE

Idube Game lodge ligger i det berømte Sabi Sands i Greater Krüger National Park, i hjertet af Sydafrikas førende vildt område. Vildt herunder Big Five ses virkelig tæt ved fra åbne Landrovers eller på udvalgte guidede ture og vandre safaris.

Ophold på Idube safari Lodge fra 2050 kr. pr. døgn i delt dbb. værelse.

LUKIMBI LODGE – SUPER SAFARI I KRUGER NATIONAL PARK

Lukimbi Safari Lodge er en fantastisk luksus safari lodge beliggende i den let tilgængelige sydlige del af Kruger National Park. Ligeledes her Kruger er hjemsted for the Big Five samt en lang række andre dyr og fugle, der går frit omkring i deres naturlige miljø.

Ophold på Lukimbi Safari Lodge fra 1850 kr. pr. døgn i delt dbb. værelse.

MAQUEDA SAFARI LODGE – VED CROCODILE RIVER I KRUGER NATIONAL PARK

Lodgen ligger i Big five område tæt på Crocodille River i den sydlige del af Krüger National Park. Maqueda Lodge er en lille familiedrevet boutique safarilodge med plads til max. 14 gæster. Her bliver du forkælet med fantastisk mad, høj standard og en udsøgt service hvor du er i centrum. Lodgen er er beliggende i et naturreservat og grænser op til Kruger National Park med spændende safarier.

Ophold på Maqueda safari lodge fra 1350 kr. pr. døgn i delt dbb. værelse.

PANORAMA RUTEN

Panorama Ruten er en af verdens smukkeste dagsruter at køre. Turen går langs den 800 m dybe bjergkløft, Blyde River Canyon, med den livgivende flod Blyde som skærer sig gennem kløftens bund. Ruten ligger vest for Krüger National Park og kan nemt køres fra dette område. Det er en fantastisk dagsudflugt med det ene spektakulære udsigtspunkt efter det andet, ejendommelige klippeformationer, guldgraverbyer og imponernede vandfald.

PILANESBERG NATIONAL PARK OG LOST CITY

Kun et par timers kørsel nord for Johannesburg ligger Pilanesberg National Park – altsammen malaria frit med the “Big Five” med super safaris og lodger af høj standard. Hertil ligger det luxuriøse resort Sun City, tæt ved parkens indgang med flere golfbaner og smuk natur.

Ophold på Palace of the Lost City fra 1500 kr. pr. døgn i delt dbb. værelse.
Ophold på Kwa Maritane Bush Lodge fra 900 kr. pr. døgn i delt dbb. værelse.
Ophold på Ivory Tree Game Lodge 1100 kr. pr. døgn i delt dbb. værelse.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.