SYDAFRIKA
– IDUBE SAFARI LODGE I SABI SAND

FRA 2050 KR. PR. DØGN PR. PERSON MED ALL INKLUSIV

Prisen på 2050 kr. pr. døgn pr. person i delt dbb. værelse inkluderer ophold, overnatning, morgenmad, frokost, aftensmad og fuldt safari program. Safari i Kruger National Park, vandre safari og sundowner safari.

Idube safari lodge ligger i Sabi Sand Game Reserve, i hjertet af Sydafrikas bedste vildt og safari område, som en del af Greater Krüger National Park. Sabi Sand er især kendt for de store katte, løve, leopard og gepard.

Dyrelivet, herunder ”The Big 5”, ses virkelig tæt på fra de åbne Landrovere. Alle vores erfarne rangers og trackers er uddannet til at give gæsterne den bedst mulige dyreoplevelser.

Lodgen har 10 meget flotte og komfortable hytter der ligger blandt grønne græsplæner og skyggefulde træer. Imellem safarierne kan gæsterne nyde swimmingpoolen, de mange fugle eller slappe af på deres private terrasse og se warthogs (vortesvin) og Nyala (hjorte) familier på græsplænerne.

Idube er dedikeret til at give gæsterne en reel og informativ oplevelse i en venlig, afslappet atmosfære. De grønne plæner vandes kun med genbrugsvand og lodgen er designet til at passe ind i bushen med ru, naturlige farvede sten. Den stråtækte bar og lounge området har en skøn stemning og den åbne stue er et fantastisk sted at slappe af, mens man venter på at se, hvilke dyr kommer vandrende forbi lodgen foran.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.