SYDAFRIKA
– LUKIMBI SAFARI LODGE

 

FRA 2250 KR. PR. DØGN PR. PERSON

Lukimbi Safari Lodge er en fantastisk luksus safari lodge beliggende i den let tilgængelige sydlige del af Krüger National Park, Sydafrika, hjemsted for ”The Big 5” samt en lang række andre dyr og fugle. Safaris med dygtige Rangers, udføres på private veje i åbne Landrovers.

Vores gæster kan også tage guidede vandreture eller slappe af på den storslåede lodge.
16 rummelige suiter kombinerer luksus og moderne afrikansk indretning med private terrasser som har udsigt over floden, Lwakahle. Vores store ”Eagle Owl” og ”King Cheetah” suiter har hertil en privat pool.

SAFARIS

Safarierne (Game Drives) starter i de tidlige morgentimer og sene eftermiddage i åbne Landrovers. Vores guider elsker at dele deres omfattende viden, og arbejder tæt sammen med vores trackere at få de bedste dyreobservationer.

De tidlige morgener er lidt kolde men senere på safarien er der lavet et stop hvor man nyder varme drikke, eller kolde hvis det foretrækkes. Et højdepunkt i den sene eftermiddags safari når den afrikanske solnedgang nydes, medens man nipper til en sundowner drink.

BUSH WALKS

Lukimbi er stedet at nyde vidunderlige ture, fordi det er så stort og uspoleret. Det er en helt anden oplevelse at se dyrene til fods og altid meget spændende. De ture giver mulighed for at se på og lære om de mindre ting og bare at værdsætte den særlige duft af den afrikanske bush, lytte til opkald af de mange arter af fugle.

Vandre safaris starter generelt lige efter morgenmaden, og vores gæster er naturligvis altid ledsaget af en bevæbnet Ranger og guide.

EN HEL DAGS VANDRE SAFARI

Vi er stolte af, at kunne præsentere heldags vandresafari på Lukimbi Safari Lodge i de køligere vintermåneder. Enhver, der er rimeligt sund og rask, og er på udkig efter noget eventyrlyst vil helt sikkert nyde “bushwalking” til fods. The Wagon Trail, Lwakahle Trail og Gabro Trail afgår ved ca. 07.00 og man er tilbage på lodgen omkring 17.00.

Lukimbi tager maksimalt 8 gæster, fra 16 år og opefter med på en vandresafari. Der er et ekstra gebyr på 500 kr. per person pr. tur, grundet der er meget logistik involveret i vandresafari. Som en ekstra sikkerhed er der ydermere flere evakuering punkter langs ruten, hvis der er nogen form for problemer. Vandresafari skal reserveres hjemmefra ved bestilling af ophold på Lukimbi. Så hvis du er gald for at gå uden at det skal blive for anstrengende, giver Lukimbi’s vandresafari den bedste kombination af motion, frisk luft og fantastiske dyreoplevelser. Alt sammen udført i fuld komfort, med rangers, der klart elsker hele oplevelsen.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.