SYDAFRIKA
– MAQUEDA SAFARI LODGE

FRA 1350 KR. PR. DØGN PR. PERSON

Maqueda lodge har:

  • 5 hytter med aircondition
  • Pool
  • Lounge og spise område
  • Bar
  • Safarishop
  • Ideel for familier og børn
  • Massage

Maqueda safari lodge er en lille eksklusiv intim lodge for kun 10 gæster og en af vores mest populære lodger.

På Maqueda får man virkelig “value for money”. Prisen på 1350 kr. pr. døgn pr. person i delt dbb. værelse inkludere ophold, overnatning, morgenmad, frokost, aftensmad og fuldt safari program. Safari i Marloth Park, Kruger National Park, vandre safari og sundowner safari.

Maqueda ligger i den dyrerige sydlige del af Kruger National Park tæt på Crocodille River og Marloth National Park som ydermere tilbyder elefantridning i parken. Zebraer og Kudu hjorte holder til ved lodgen og kommer ofte forbi for at drikke. Den lille lodge bliver styret af Francois og hans familie som er utrolig gæstfrie og hjælpsomme. De ser til at din tid på Maqueda ikke bare bliver som et normalt lodge eller hotel ophold og fra første minut føler man sig som en del af familien.

Francois og hans bror, som er en mesterlig kok, gør alt for at forkæle dig og for at dit ophold skal blive en uforglemmelig oplevelse. Maden er i absolut topklasse og lodgen placering mellem acacie træer samt den åbne lounge og spisestue gør, at du bare nyder dette endnu mere. Gourmet madlavningen og et begrænset antal gæster gør det til en intim oplevelse at spise i en smuk åben spisestue med stor opmærksomhed for detaljer.

Game drive indenfor både Marloth park, langs Crocodille River og naturligvis Kruger Parken gør at safaris og obeservationer af dyrelivet er helt i top. Der kan frit vælges mellem vandresafaris, sundownersafari, klassisk safari og kørsel på Quad Bikes i den sydafrikanske bush.

Vores gæster udtaler blandt andet:
Vores besøg har været en vidunderlig og meget personlig oplevelse for mig og min kone. Værelset og servicen var perfekt, omgivelserne smukke i bushen og safarien meget spændende. Den bedste oplevelse var hver aften omkring middagsbordet med en smuk indretning, belysning og selvfølgelig den dejlige mad, der blev serveret for os.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.