TANZANIA

Tanzania – og man tænker straks på Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg, den store gnuvandring på Serengetisletten, Ngorongoro, det Indiske Ocean og Zanzibar, ikke at forglemme.

Har man mod på og lyst til at opleve det Tanzania, som lidt ligger lidt uden for den sædvanlige safarirute, så spørg os endelig, fordi vi kender Tanzania som få.
Vi er helt vilde med at fortælle om Tanzania og dette pragtfulde lands mange rejsemuligheder. Så ring endelig eller kig forbi til en uforpligtende gennemgang af vores Tanzania rejser. Vi afholder også jævnligt informationsmøder om trekking på Kilimanjaro, safari og Zanzibar. Se her, hvornår vi afholder næste møde: Informationsmøder.

KILIMANJARO

Vi tilbyder Kilimanjaro-bestigninger på alle de kendte Kilimanjaro ruter, Kilimanjaro-Machame, Kilimanjaro-Lemosho og Kilimanjaro-Rongai. Og vi har selv været der, på toppen, og skuet ud over Afrika.
Læg specielt mærke til vores super tilbud på Kilimanjaro-Machame ruten. Har du et specielt ønske på Kilimanjaro, kan vi givetvis hjælpe dig, da vi har et bredt samarbejde med dygtige Kilimanjaro operatører så vi kan tilbyde både budget og lidt mere komfortable treks.

SAFARI OG ZANZIBAR – TILBUD

På denne klassiske rundtur i det nordlige Tanzania får du 5 dages privatsafari til Lake Manyara, Serengeti og Ngorongoro. Al safarikørsel foregår i specialbygget 4-hjulstrækker under ledelse af erfaren engelsktalende chaufførguide. På Zanzibar bor du på et af vores favorithoteller, der ligger godt på den nordøstlige del af øen.
Undervejs på selve safarien bor du på gode lodges og naturligvis med helpension inkluderet. Vi kan selvfølgelig sagtens komme med tilbud på alternative lodges eller hoteller både på safarien eller på Zanzibar. Bare spørg os – mulighederne er mange.

Fra Kr. 15.995 v/2 personer + fly

SAFARI – DET NORDLIGE TANZANIA

Vi har et bredt udvalg af safari-ture i det nordlige Tanzania til Tarangire National Park med dets store mængder af elefanter og Baobabtræer støet med let hånd overalt i parken, Lake Manyara National Park hvor man bl.a. kan opleve flodheste, flamingoer og store flokke af Bavianer, Serengeti National Park hvor den store vildtvandring hvert år er et fantastisk skue når gnuerne, zebraerne og gazellerne samles i store flokke for at vandre mod den nordlige del af Serengetisletterne og Masai Mara, men også geparder, elefanter, giraffer, bøfler og leoparder kan man opleve i Serengeti og Tarangeri. Ngorongoro National Park et af verdens naturvidundere og som er det rene dyreparadis. Vi skræddersyr gerne rejsen til den enkeltes behov og ønsker alt fra budget til luksus på savannen.

SAFARI – DET SYDLIGE TANZANIA

Har man set Tanzanias nordlige safariparker og har mod på en mere eksklusiv oplevelse, kan vi på det varmeste anbefale Tanzanias sydlige safariparker Selous National Park, den største i Tanzania, Mikumi National Park beliggende få timers kørsel fra Dar es Salaam eller Ruaha National Park beliggende i det centrale Tanzania. Nationalparkerne er måske ikke så berømte som Serengeti og Ngorongoro, men her er kan man også opleve store mængder af elefanter, løver, flodheste, bølfler, giraffer og så er der langt færrer turister. Vil man kombinere safari med badeferie kan man besøge Sadaani National Park der ligger ud til det Indiske Ocean få timers kørsel nord for Dar es Salaam.

VANDRESAFARI

Er Kilimanjaro for stor eller for kendt en udfordring, kan vi tilbyde vandring til toppen af Mt. Meru, det næsthøjeste bjerg i Tanzania, eller langs Ngorongoro krateret til Lake Natron, men også vandring i bushen i Selous National Park eller i de frodige Usambara og Udzungwe bjerge. Det er en helt anden måde at få Afrika ind under huden på – og helt fantastisk.

ZANZIBAR

De fleste besøger Zanzibar efter en safari eller Kilimanjaro-bestigning på det østafrikanske fastland. Her finder den rejsende i rigt mål fantastiske strande, koralrev med enestående muligheder for dykning, naturreservater med spændende og sjældne dyrearter, den gamle bydel i Zanzibar by med dens snævre gader og stræder. Dette er blot nogle af højdepunkterne.