SAFARI I TANZANIA

TREKKING BUREAUETS SAFARI I TANZANIA

Når du vælger Trekking Bureauet som rejsearrangør til Tanzania, får du udover de traditionelle safaris og Kilimanjaro-programmer mulighed for en række specielle og unikke arrangementer i Tanzania.

Drømmer du om trekking blandt masaier, besøge eller deltage i et udviklingsprojekt, vandre i højlandet ved Ngorongoro, eller i de frodige Usambara bjergene, så ved vi hvordan det skal sættes sammen.

De safariforslag vi har her på hjemmesiden kan bruges som inspiration og kan kombineres og tilrettelægges så de svarer til de ønsker den enkelte har til drømmesafarien, fra budget til luksus på savannen.

Zanzibar er med god grund blevet et trendy rejsemål, hvor strand, kultur og historie går op i en højere enhed!

Men udover Zanzibar kan man kan også vælge strandferie på små hyggelige lodges langs Tanzanias mere ukendte kystlinje syd for Tanga.

Eller hvorfor ikke slappe fuldstændig af på en kaffefarm i vulkanhøjlandet? Skøn afslutning på en Tanzania-rejse.

SAFARI OG ZANZIBAR – TILBUD

På denne klassiske rundtur i det nordlige Tanzania får du 5 dages privatsafari til Lake Manyara, Serengeti og Ngorongoro. Al safarikørsel foregår i specialbygget 4-hjulstrækker under ledelse af erfaren engelsktalende chaufførguide. På Zanzibar bor du på et af vores favorithoteller, der ligger godt på den nordøstlige del af øen.
Undervejs på selve safarien bor du på gode lodges og naturligvis med helpension inkluderet. Vi kan selvfølgelig sagtens komme med tilbud på alternative lodges eller hoteller både på safarien eller på Zanzibar. Bare spørg os – mulighederne er mange.

Adventure Camping
kr. 14.500 v/2 personer + fly

Semi Luksus Camping
kr. 14.995 v/2 personer + fly

Lodge Safari
kr. 19.500 v/2 personer + fly

SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

På denne safari oplever man nogle af højdepunkterne i Tanzania og nogle af de allerbedste safariparker i verden. Ferskvandssøen Lake Manyra med dets rige fugleliv, flodheste, store bavianflokke og træklatrende løver eller Serengetisletten hvor den store vildtvandring af gnuer, zebraer og gazeller finder sted hvert år og er et helt fantastisk skue. Og ikke mindst Ngorongoro krateret som er et af verdens naturlige vidnundere og et rent dyreparadis.

Bemærk at denne safari er et særligt godt valg i perioden januar – april, hvor Serengeti hvor vildtkoncentrationen er stor i den sydlige del af Serengeti.

Fra kr. 12.495 + fly

STORSAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

Vi har her sammensat en ”vild” safari som kombinerer 5 af de bedste naturreservater i det nordlige Tanzania:
Arusha National Park ved foden af Mt. Meru, en lille overset perle af en park, safarikørsel og vandring med bevæbnet ranger.
Tarangire National Park der har en af de største elefantpopulationer i Østafrika, og baobabtræerne er strøet med let hånd udover landskabet.
Lake Manyara National Park, og overnatter på en såkaldt tented lodge (telthotel) nær Karatu – med mulighed for at besøge det lokale marked og børnehaven.
Ngorongoro Conservation Area – et sandt dyreparadis.
Serengeti National Park, hvor man I perioden fra januar til slutningen af marts opleve den store gnuvandring, hvor tusindvis af gnuer, zebraer og Thomsons gazeller i store flokke bevæger sig fra den sydlige del af parken mod nord og ind i Masai Mara i Kenya.

STOR SAFARI TIL TANZANIA OG UGANDA

Denne privatsafari indeholder det bedste fra Tanzania og Uganda, og rejsen er den komplette kombination af enestående dyreoplevelser og storslåede naturscenerier.
Den første del af rejsen er traditionel safari i 4-hjuls trækker i de verdenskendte nationalparker Serengeti og Ngorongoro.

TANZANIA SAFARI – DEN ØSTAFRIKANSKE VILDTVANDRING

De endeløse østafrikanske sletter er skueplads for verdens mest spektakulære dyreoplevelse – 1,5 millioner gnuers årlige vildtvandring. Fra Serengeti’s endeløse sletter til de champagnefarvede højdedrag i Kenya´s Masai Mara vandrer 1,5 millioner gnuer og 200.000 zebraer og gazeller årligt ad en mere end 2000 km cirkulær rute, ubarmhjertigt forfulgt af Afrikas store rovdyr, i søgen efter frisk, nyspiret græs. Der ikke nogen egentlig begyndelse eller slutning for en gnus vandring – det er en lang vandring i konstant søgen efter føde og drikke.

TILBUD! TANZANIA 5 DAGES TELTSAFARI

5 dages safari med besøg i tre af verdens allerbedste safariparker: Lake Manyara, Serengeti og Ngorongoro. Her træffer man stort set alle de kendte afrikanske savannedyr – store løveflokke, zebraer, gnuer, leoparder, geparder, hyæner, antiloper, giraffer, bøfler, flodheste og elefanter, for blot at nævne nogle.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.