TANZANIA VANDRING

VANDRING I TANZANIA

At vandre i bushen omgivet af vilde dyr er en helt utrolig intens oplevelse. Vi kan tilbyde en vandretur i Baobab trSelous Game Reserve, der er et af verdens største vildtreservater, der i 1982 blev optaget på FN’s liste over verdensnaturarv, hvilket skyldes den enorme artsvariation indenfor planter og dyr, man finder i området.

Har man mod på og lyst til at opleve det Tanzania, som ligger lidt uden for den sædvanlige safarirute, men som har rigtig meget at byde på, kan vi varmt anbefale det nordøstlige Tanzania, hvor man kan kombinere et ophold i Usambara bjergene med dage ved Det Indiske Ocean.

USAMBRA OG DET INDISKE OCEAN

Har man mod på og lyst til at opleve det Tanzania, som lidt ligger lidt uden for den sædvanlige safarirute, men som har rigtig meget at byde på, kan vi varmt anbefale det nordøstlige Tanzania, hvor man kan kombinere et ophold i Usambara bjergene med dage ved Det Indiske Ocean.

PÅ VULKANER

Formidabel trekkingtur i Tanzania.
Besøg Ngorongoro, Olmoti og Empakaai kraterne og bestig den endnu aktive vulkan Mt. Lengai. Samtidig bliver der mulighed for at besøge landsbyer på vejen. Denne rejse er for kendere og kan meget fint kombineres med at tage på safari i Serengeti eller som ”opvarmning” til bestigning af Kilimanjaro.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.