SAFARI TILBUD
– MASAI MARAS ELEFANTER

Skøn Kenya safari for dig som ønsker dyregaranti inden for kort tid. Allerede den første dag i Kenya vil du se Masai Maras fantastiske vildt liv på den store savannen. Overnatning foregår i store flotte telte med eget bad og toilet. Safarien går til Great Rift Valley og Kenyas bedste safari reservat, Masai Mara, på den store klassiske savanne med alt hvad Afrika kan byde på af vildtliv.

Der er mulighed for at afslutte med et besøg på Karen Blixens Farm eller forlængelse for videre rejse.

REJSEPLAN

Dag 1. Nairobi – Masia Mara
Dag 2. Masai Mara
Dag 3. Masai Mara – Nairobi

PRISEN INKLUDERER

 • Jeres egen private chaufførguide som er engelsktalende.
 • Alle ophold og overnatninger i delt luksus telt.
 • 3 måltider om dagen.
 • Alle safarier.
 • Al transport i safari tour van med pop-up tag for udkik til dyr.
 • Garanteret vindues plads.
 • 24 timers radio service i vores safari køretøjer.
 • Brændstof og afgifter.
 • Alle park entreer.
 • Alle vejafgifter.
 • Bidrag til rejsegarantifonden
 • Rejsegaranti dækning

PRISEN INKLUDERER IKKE

 • Flyforbindelse
 • Visa
 • Rejseforsikring

DETALJERET REJSEPLAN

Forklaring: M=Morgenmad, F =Frokost, A=Aftensmad

Dag 1

I mødes af Trekking Bureauets chaufførguide i lufthavnen eller på hotellet i Nairobi. Herved starter safarien med jeres eget private chauffør guide og jeres eget safari køretøj. Typisk afgang er kl. 08:00 med udsigt til en smuk køretur ned gennem Great Rift Valley, til Masai Mara, Kenyas førende game reserve. I stopper kortvarigt inden I kører ned i Great Rift Valley for at nyde den fantastiske udsigt over det, som er verdens største dal. Ankomst i Masai Mara til frokost. Eftermiddagens safari, også kaldet gamedrive starter 15:30 hvorpå I kører ud i Masai Mara store vider for at se et uovertruffent dyreliv på savannen. Inden solnedgang vendes tilbage til Siana Springs Tented Camp. Frokost og aftensmad og overnatning på Siana Springs Tented Camp. F/A

Dag 2

I har idag en fuld dags safari i Masai Mara med to gamedrives. Et morgen gamedrive som starter kl 6:15, før morgenmad og yderligere et i den sene eftermiddag efter frokost. Da jeres safari er privat er ligeldes jeres gamedrive tider fleksible, hvilket er nyttigt, hvis I rejser med børn, eller er på en bryllupsrejse. I kan også vælge at få en hel dags gamedrive, dvs. et gamedrive for hele dagen med en pakket picnic frokost. Der er hermed mulighed for at komme dybere ind i det store reservat. Inden solnedgang vendes tilbage til Siana Springs Tented Camp. Overnatning på Siana Springs Tented Camp. M/F/A

Dag 3

Ved daggry vil I nyde endnu et gamedrive og kører ud på savannen medens solens står over Masai Mara efterfulgt af en morgenmad og herpå så videre afgang til Nairobi. Ankomst Nairobi ved tidlig eftermiddag [typisk ved 02:30]. Drop off på jeres hotel, eller gratis videre transport til lufthavnen for at nå jeres fly hjem. M

Siana Springs Tented Camp

Siana Springs Tented camp er en hyggelig camp med en varm gæstfrihed og en ægte interesse for sine gæsters velbefindende. Overnatningen foregår i store luksuriøse telte med gulv, borde, stole, lamper, badeværelse med varmt og koldt vand. Alt hvad der hører til en komfortabel overnatning. Denne form for overnatning er en stor oplevelse. Lydende fra dyrene og naturen høres i natten inde i teltet meget mere intenst end på en almindelig lodge – alt under betryggende forhold.

Hvis det ønskes kan safarien forlænges, karen blixens farm kan besøges eller der kan tilvælges ekstra overnatning ude ved Mombassa vidunderlige strande.

FAKTA: Højdesyge kan ramme enhver, nogle er mere disponeret for det end andre, men ved at vandre i et roligt tempo og drikke rigeligt med vand, har man en større chance for at nå til toppen. Man ser ofte, at meget veltrænede sportsfolk døjer med højdesyge, fordi de har svært ved at affinde sig med det pole pole-tempo, som det anbefales at vandre i. ”Pole pole” er swahili for stille og roligt, og det ord er klogt at lære og bære med sig i de syv dage vandringen varer.
Barafu betyder ”koldt” eller ”is” på swahili, og det er også i dag, at vi tager det meste af vores varme tøj på, og gør os klar til nattens vandring mod toppen.

Afrejse Efter eget valg
Hjemrejse Efter eget valg
Antal dage 3 dage
Rejseleder Trekking bureuaets lokale engelsktalende guide.

Pris detaljer 2015/2016 fra:
Afrejse Mellem 01 apr – 15 jun og 1nov – 23 dec
v/ 4 pers 4100 kr. pr. person
v/ 3 pers 4300 kr. pr. person
v/ 2 pers 5200 kr. pr. person
Tillæg på 15% for 15jun – 31 okt. 2015
Tillæg på 5 % for 01jan – 01 apr. 2016

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.