SAFARI TILBUD
– MASAI SAFARI KORT OG GODT

Denne Kenya safari er vores faste tilbud for dig som ønsker dyregaranti inden for kort tid. Allerede den første dag i Kenya vil du se dyr og kan opleve flodheste komme op for at græsse, on aftenen, lige hvor du bor.

Safarien går til Great Rift Valley med Lake Naivasha, Lake Nakuru og Kenyas bedste safari reservat, Masai Mara, på den store klassiske savanne med alt hvad Afrika kan byde på af vildtliv.

Der afsluttes med et besøg på Karen Blixens Farm, inden aften flyet tilbage til Danmark.

En safari som giver et godt udbytte på kort tid.

REJSEPLAN

Dag 1. Danmark – Nairobi
Dag 2. Nairobi – Lake Naivasha
Dag 3. Lake Naivasha – Lake Nakuru
Dag 4, 5 og 6. Lake Naivasha – Masai Mara National Park
Dag 7. Masai Mara National Park – Nairobi
Dag 8. Ankomst til Danmark

PRISEN INKLUDERER

  • 6 dage/5 nætters safari med engelsktalende lokal guide
  • Parkgebyrer, 1 1/2 vand per person per dag
  • Transport i safariminivan
  • Helpension dag 1 – 5
  • Dag 6 kun morgenmad

PRISEN INKLUDERER IKKE

  • Fly
  • Drikkevarer
  • Måltider og udflugter som ikke er beskrevet i programmet
  • Drikkepenge
  • Forsikringer

DETALJERET REJSEPLAN

Forklaring: M=Morgenmad, F =Frokost, A=Aftensmad

Dag 1 Danmark - Nairobi

Der flyves med aften flyet fra Danmark med ankomst i Nairobi næste morgen.

Dag 2 Nairobi – Lake Naivasha

I modtages i Nairobi hvorefter safarien starter med kurs til Lake Naivasha. Efter tre timer er der ankomst på den flotte Sopa Lodge, smukt anlagt ned til søen. Allerede inden for de første timer kan giraffer og zebraer opleves på lodgens område.
Om eftermiddagen er der bådsafari til den lille halvø Crescent Island. Søens rige fugleliv med bl.a. hejre, Marabu storke, fiskeørn samt pelikaner opleves. Ligeledes er der er god chance for at se de første flodheste i vild natur. På Crescent Island tages på en let vandretur ”walking safari”, hvor der gåes i roligt tempo og både giraf, vandbuk, zebra, impala, gnu, Grant’s gazelle kan opleves på ganske nært hold. Om aftenen er der endnu en stor oplevese hvor flodheste kan ses komme op fra søen for at græsse.

Overnatning: Naivasha Sopa Lodge. M/F/A

Dag 3 Lake Naivasha - Lake Nakuru

Efter tidlig morgenmad køres op til Lake Nakuru National park, hvor den første rigtige safarikørsel venter. Her bliver man mødt af et fantastisk syn med tusinder af flamingoer. Lake Nakuru er den kendte “flamingosø”, som var med i Karen Blixen filmen “Out of Africa.”. Hertil byder den tætte skov omkring søen på spændende oplevelser med de langhårede colobus-aber, bavianer, vortesvin, og de sjældne Rothchilds giraffer. Ydermere er der god chance for at se den sky leopard i Nakuru, da parken har god bestand af dem. Væk fra søen findes åbne savanneområder med bøfler, antiloper, vandbukke, løver, hyæner og ikke mindst det hvide næsehorn. Efter en dyrerig safari returneres til Naivasha Sopa Lodge.

Overnatning: Naivasha Sopa Lodge. M/F/A

Dag 4, 5 og 6 Lake Naivasha - Masai Mara National Park

Rejsen går nu sydvest på til turens højdepunkt, Masai Mara, som er Kenyas mest kendte safariområde, indbegrebet af Afrikas savanne med store åbne sletter og vider med bølgende græs og store dyreforekomster året rundt. Masai Mara specielt kendt for mange løveflokke, og på de åbne sletter oplever man savannens hurtigste sprinter, geparden, på udkig efter Thomsons gazeller og impala antiloper. Rovdyr der også ofte forekommer på en safaritur i Masai Mara er leoparder, hyæner og sjakaler. Andre dyrearter på savannen er elefanter, bøfler, giraffer, strudse, zebraer, forskellige antilopearter som Topi og Eland samt flere hundrede fuglearter, hvor grippe, ørne og den særprægede sekretærfugl er på jagt efter slanger. I perioden fra juli til oktober bliver sletterne i Masai Mara besøgt af mere end 1 million tilvandrende gnuer.

Overnatning: Mara Sopa Lodge. M/F/A

Dag 7 Masai Mara National Park - Nairobi

Efter morgenmaden går turen tilbage til Nairobi. Great Rift Valley bliver atter krydset med de mange smukke vulkaner. Inden afrejsen med aften flyet er der mulighed for en frokost på restaurant Karen Coffee Garden, der ligger tæt på Karen Blixens museum og gamle farm, som naturligvis bør besøges. Herefter køres mod lufthavnen for afrejse med natflyet mod Danmark. Der serveres aftensmad om bord. Der kan frit vælges mellem at lande i Billund eller København.

Dag 8 Ankomst til Danmark

Ankomst til Danmark – slut på en oplevelsesrig tur.

FAKTA: Højdesyge kan ramme enhver, nogle er mere disponeret for det end andre, men ved at vandre i et roligt tempo og drikke rigeligt med vand, har man en større chance for at nå til toppen. Man ser ofte, at meget veltrænede sportsfolk døjer med højdesyge, fordi de har svært ved at affinde sig med det pole pole-tempo, som det anbefales at vandre i. ”Pole pole” er swahili for stille og roligt, og det ord er klogt at lære og bære med sig i de syv dage vandringen varer.
Barafu betyder ”koldt” eller ”is” på swahili, og det er også i dag, at vi tager det meste af vores varme tøj på, og gør os klar til nattens vandring mod toppen.

Afrejse Efter eget valg
Hjemrejse Efter eget valg
Antal dage 7 dage

Pris

Fra kr. 11.995 per person v/2 personer + fly
Fra kr. 9.995 per person v/4 personer + fly
Fra kr. 9.945 per person v/6 personer + fly
Rejseleder Lokal engelsktalende guide og chauffør Ekstra nat i Masai Mara fra ca. kr. 2000 per person.
Vi er naturligvis behjælpelig med at arrangere fly, hvis det ønskes, men man er også velkommen til selv at booke flyrejsen

Ønsker man alternative lodges/camp i Masai Mara, så spørg endelige.
Vi tilpasser alle vores ture så det passer til de drømme og ønsker man har til turen. Fx. kan man tage nogle dages safari til Lake Naivasha, Mt. Kenya eller Samburu inden vandringen begynder
Turen kan også forlænges med badeferie enten ved den Kenyanske kyst eller på Zanzibar og Seychellerne

Der kan forekomme tillæg i højsæsonen og over jul og nytår.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.