SAFARI TILBUD
– SØER OG SAVANNE

Kenya safari med 2 destinationer. Oplev Lake Naivasha med flodheste og et rigt fulgelliv efterfulgt af og Masai Maras fantastiske vildt liv på den store savanne. Overnatning foregår i på lodge og i store luksus telte med eget bad og toilet.

Safarien går til Great Rift Valley og Kenyas bedste safari reservat, Masai Mara, på den store klassiske savanne med alt hvad Afrika kan byde på af vildtliv.

Der er mulighed for at afslutte med et besøg på Karen Blixens Farm eller forlængelse for videre rejse.

REJSEPLAN

Dag 1. Nairobi – Lake Naivasha
Dag 2. Lake Naivasha – Masai Mara National Park
Dag 3. Masai Mara National Park
Dag 4. Masai Mara – Nairobi

PRISEN INKLUDERER

 • Jeres egen private chaufførguide som er engelsktalende.
 • Alle ophold og overnatninger i delt luksus telt.
 • 3 måltider om dagen.
 • Al transport i safari tour van med pop-up tag for udkik til dyr.
 • Garanteret vindues plads.
 • 24 timers radio service i vores safari køretøjer.
 • Brændstof og afgifter.
 • Alle park entreer.
 • Alle vejafgifter.
 • Bidrag til rejsegarantifonden
 • Rejsegaranti dækning

PRISEN INKLUDERER IKKE

 • Flyforbindelse
 • Visa
 • Rejseforsikring

DETALJERET REJSEPLAN

Forklaring: M=Morgenmad, F =Frokost, A=Aftensmad

Dag 1 Danmark - Nairobi

Afhentning på jeres hotel eller i Nairobis lufthavn hvorefter safarien starter med kurs til Lake Naivasha. Ankomst til frokost på den flotte Sopa Lodge, smukt anlagt ned til søen. Allerede inden for de første timer kan giraffer og zebraer opleves på lodgens område.
Om eftermiddagen er der bådsafari til den lille halvø Crescent Island. Søens rige fugleliv med bl.a. hejre, Marabu storke, fiskeørn samt pelikaner opleves. Ligeledes er der er god chance for at se de første flodheste i vild natur. På Crescent Island tages kan ses giraf, vandbuk, zebra, impala, gnu, Grant’s gazelle kan på ganske nært hold. Om aftenen er der endnu en stor oplevese hvor flodheste kan ses komme op fra søen for at græsse. Overnatning: Naivasha Sopa Lodge. F/A

DAG 2 LAKE NAIVASHA - MASAI MARA NATIONAL PARK

Rejsen går nu sydvest på til turens højdepunkt, Masai Mara, som er Kenyas mest kendte safariområde, indbegrebet af Afrikas savanne med store åbne sletter og vider med bølgende græs og store dyreforekomster året rundt. I stopper kortvarigt inden I kører ned i Great Rift Valley for at nyde den fantastiske udsigt over det, som er verdens største dal. Ankomst i Masai Mara til frokost. Eftermiddagens safari, også kaldet gamedrive starter 15:30 hvorpå I kører ud i Masai Mara store vider for at se et uovertruffent dyreliv på savannen. Inden solnedgang vendes tilbage til Siana Springs Tented Camp. Overnatning på Siana Springs Tented Camp. M/F/A

Dag 3 Masai Mara National Park

I har idag en fuld dags safari i Masai Mara med to gamedrives. Et morgen gamedrive som starter kl 6:15, før morgenmad og yderligere et i den sene eftermiddag efter frokost. Da jeres safari er privat er ligeledes jeres gamedrive tider fleksible, hvilket er nyttigt, hvis I rejser med børn, eller er på en bryllupsrejse. I kan også vælge at få en hel dags gamedrive, dvs. et gamedrive for hele dagen med en pakket picnic frokost. Der er hermed mulighed for at komme dybere ind i det store reservat. Inden solnedgang vendes tilbage til Siana Springs Tented Camp. Overnatning på Siana Springs Tented Camp. M/F/A

Dag 4 Masai Mara - Nairobi

Ved daggry vil I nyde endnu et gamedrive og kører ud på savannen medens solens står op over Masai Mara. Masai Mara specielt kendt for mange løveflokke, og på de åbne sletter oplever man savannens hurtigste sprinter, geparden, på udkig efter Thomsons gazeller og impala antiloper. Der køres tilbage til Siana for morgenmad og herpå er der så videre afgang til Nairobi. Ankomst i Nairobi ved tidlig eftermiddag, typisk ved 02:30. Drop

Siana Springs Tented Camp

Siana Springs Tented camp er en hyggelig camp med en varm gæstfrihed og en ægte interesse for sine gæsters velbefindende. Overnatningen foregår i store luksuriøse telte med gulv, borde, stole, lamper, badeværelse med varmt og koldt vand. Alt hvad der hører til en komfortabel overnatning. Denne form for overnatning er en stor oplevelse. Lydende fra dyrene og naturen høres i natten inde i teltet meget mere intenst end på en almindelig lodge – alt under betryggende forhold.

Hvis det ønskes kan safarien forlænges, karen blixens farm kan besøges eller der kan tilvælges ekstra overnatning ude ved Mombassa vidunderlige strande.

FAKTA: Højdesyge kan ramme enhver, nogle er mere disponeret for det end andre, men ved at vandre i et roligt tempo og drikke rigeligt med vand, har man en større chance for at nå til toppen. Man ser ofte, at meget veltrænede sportsfolk døjer med højdesyge, fordi de har svært ved at affinde sig med det pole pole-tempo, som det anbefales at vandre i. ”Pole pole” er swahili for stille og roligt, og det ord er klogt at lære og bære med sig i de syv dage vandringen varer.
Barafu betyder ”koldt” eller ”is” på swahili, og det er også i dag, at vi tager det meste af vores varme tøj på, og gør os klar til nattens vandring mod toppen.

Afrejse Efter eget valg
Hjemrejse Efter eget valg
Antal dage 4 dage
Rejseleder Trekking bureuaets lokale engelsktalende guide.


Pris detaljer 2015/2016 fra:

Afrejse Mellem 01 apr – 15 jun og 1 nov – 23 dec
v/ 4 pers 5950 kr. pr. person
v/ 3 pers 6500 kr. pr. person
v/ 2 pers 7400 kr. pr. person
Tillæg på 15% for 15jun – 31 okt. 2015
Tillæg på 5 % for 01jan – 01 apr. 2016

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.