UGANDA REJSER

SAFARI OG GORILLAER

THE PEARL OF AFRICA

Uganda er et af Afrikas smukkeste lande og meget fascinerende at rejse i. Ikke uden grund kaldte Winston Churchill Uganda for “The Pearl of Africa”. Udover sin skønhed i højlandet omkring kratersøerne byder Uganda på de berømte bjerggorillaer. Et besøg her er en enestående oplevelse for livet.

600 bjerggorillaer er alt, hvad der er tilbage i verden af dette enestående dyr, men heldigvis er bestanden i fremgang. Bjerggorillaerne lever i Karisimbe bjergenes regnskovsområder i trekanten Rwanda, Congo og Uganda i det centrale Afrika.

Herudover har Uganda også rigtig god safari med alle Afrikas kendte dyr. Endelig må man ikke glemme mødet med ugandas utrolig venlige lokalbefolkning. Alle safarier er private og vi det hele til dine ønsker og behov.

UGANDA REJSE – GORILLA TREKKING OG SAFARI

Gorilla Trekking i Bwindi Impenetrable Forest National Park og safari i Queen Elizabeth National Park, Kibale Forest National Park og Murchison Falls National Park i Uganda er en utrolig fascinerende oplevelse, der vil lægge sig på nethinden resten af livet.

TANZANIA OG UGANDA REJSE – STOR SAFARI OG BJERGGORILLAER

Denne privatsafari indeholder det bedste fra Tanzania og Uganda, og rejsen er den komplette kombination af enestående dyreoplevelser og storslåede naturscenerier.