VESTAFRIKA
BURKINA FASO

BURIKA FASO: VÆRDIGHEDENS JORD

Jeg vidste ikke, at der endnu fandtes sådan et Afrika,” sagde en af vore rejsende om Burkina Faso. Og det var ikke stråhytterne, baobabtræerne, kvinder med lerkrukker på hovedet og mænd med hakken som vigtigste landbrugsredskab, han havde i tankerne. Snarere en oplevelse af en kultur, der endnu har bevaret mange af sine grundlæggende værdier. “At udvikle uden at ødelægge” er et vigtigt slogan i det burkinske samfund.

Man ønsker at bekæmpe fattigdommen, men også at fastholde forfædrenes værdier, såsom den gensidige ansvarsfølelse og urgamle fredstraditioner, der stadig sikrer harmonien mellem religioner og etniske grupper. Beliggende i det indre Vestafrika, langt fra nærmeste badestrand, er turismen meget begrænset – og oplevelsen af, at det respektfulde møde mellem “dem” og “os” er rejsens største oplevelse, er ofte gensidig. Før landet fik sit nuværende navn i 1984, hed det Øvre Volta. Hovedstaden Ouagadougou kaldes ofte “Vestafrikas kulturelle hovedstad

TOLANDE TUR TIL VESTAFRIKA

Program m.m. for Burkina Faso og Togo i november 2015.

TRELANDE TUR TIL VESTAFRIKA

Program m.m. for Burkina Faso, Togo og Benin i januar 2016.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.