TANZANIA SAFARI
OG ZANZIBAR ØFERIE

På denne klassiske rundtur i det nordlige Tanzania får du 5 dages privatsafari til Lake Manyara (eller Tarangeri), Serengeti og Ngorongoro.

Al safarikørsel foregår i specialbygget 4-hjulstrækker under ledelse af erfaren engelsktalende chaufførguide. På Zanzibar bor du på et af vores favorithoteller, der ligger godt på den nordøstlige del af øen. Undervejs på selve safarien bor du på gode lodges og naturligvis med helpension inkluderet. Vi kan selvfølgelig sagtens komme med tilbud på alternative lodges eller hoteller både på safarien eller på Zanzibar. Bare spørg os – mulighederne er mange.

ADVENTURE CAMPING

Indkvartering på safari er i kuppeltelt med madras. Alle måltider tilberedes af en kok, der følger med rundt på hele safarien. Safarikørsel er i 4-hjulstrækker under ledelse af erfaren engelsktalende chaufførguide. Camping i Manyara ved Taro Sero, i Serengeti ved Seronera og ved Ngorongoro på Simba Camp.

SEMI LUKSUS CAMPING

Her får man et lidt større telt og egne camping senge samt eget toilettelt på turen. Alle måltider tilberedes af kok, der følger med rundt på hele safarien. Safarikørsel er i 4-hjulstrækker under ledelse af erfaren engelsktalende chaufførguide. Bortset fra ved Ngorongoro, hvor man bor på en offentlig campsite, bor man på mindre private campsites ved ved Lake Manyara og Tarangeri og i Serengeti på mindren private campsites.

LODGE SAFARI

Her bor man på gode lodges på safarien i værelser med eget bad og toilet. Måltiderne spises på lodgen og enkelte dage har man picnic med til turen.
Safarikørsel er i 4-hjulstrækker under ledelse af erfaren engelsktalende chaufførguide. ​
Indkvartering på ved Lake Manyara på Rhotia Valley Lodge, i Serengeti på Simba Camp og ved Ngorongoro på Ngorongoro Wildlife Lodge.
Vi kan tilbyde både billigere og mere lukseriøse indkvarterings faciliteter. Ring eller skriv og få et tilbud.

REJSEPLAN

Dag 1. Afrejse
Dag 2. Arusha
Dag 3. Arusha – Lake Manyara
Dag 4. Lake Manyara – Serengeti
Dag 5. Serengeti
Dag 6. Serengeti – Ngorongoro
Dag 7. Ngorongoro krateret
Dag 8. Arusha – Zanzibar
Dag 13. Zanzibar – Danmark
Dag 14. Danmark

PRISEN INKLUDERER

  • 2 nætter på hotel i Arusha med morgenmad.
  • 5 dage/4 nætters safari med helpension, parkgebyrer, professionel guide/chauffør
  • 5 nætter på Zanzibar på hotel Langi Langi i Pool værelse med morgenmad
  • Transfer til og fra Arusha
  • Transfer til og fra hotellet på Zanzibar

PRISEN INKLUDERER IKKE/strong>

  • Drikkevarer
  • Drikkepenge
  • Visum til Tanzania. Evt. transitvisum til Kenya.
  • Lokal afrejsegebyr i Zanzibar lufthavn
  • Evt. tillæg for enkeltværelse

DETALJERET REJSEPLAN

Forklaring: M=Morgenmad, F =Frokost, A=Aftensmad
Dag 1 Afrejse
Afrejse fra Danmark
Dag 2 Arusha
Ankomst om morgenen til Nairobi eller Kilimanjaro lufthavnen og herfra enten transfer eller bus til Tanzanias “safarihovedstad” Arusha.
Indkvartering i Arusha. Senere på dagen mødes vi med Trekking Bureauets lokale samarbejdspartner, hvor de kommende dages praktiske detaljer gennemgås. Aftenen er til fri disposition.

Indkvartering på Outpost Lodge.
Måltider: M

Dag 3 Arusha - Lake Manyara
Morgenafgang fra Arusha mod Lake Manyara National Park. Parken er beliggende små 130 kilometer sydvest for Arusha, og køreturen dertil tager ca. 2 timer.
Vi kører dagens safari i den nordlige del af Lake Manyara, og de første dyreobservationer får vi sandsynligvis umiddelbart efter, at vi er kommet ind i selve nationalparken.
Lake Manyara dækker et 330 kvadratkilometer, stort areal, hvoraf søen udgør de ca. 220. Det relativt lille område landjord består af et meget varieret landskab med åbne græssletter, skov og sumpe. Denne nat kan man vælge mellem at bo på Hotel Lake Manyara som ligger med en flot udsigt over The Great Rift Valley eller Rhotia Valley Tented Lodge, som støtter et nærliggende børnhjem, som man har mulighed for at besøge sidst på dagen.

Indkvartering: Camping eller Rhotia Valley Lodge
Måltider: M/F/A

DAG 4 LAKE MANYARA - SERENGETI
Indkvartering: Camping eller Simba Lodge Serengeti
Dag 5 Serengeti
Hele dagen tilbringes i Serengeti. Vi kører safari i de tidlige morgentimer, midt på dagen og igen sidst på eftermiddagen.
Serengeti er den mest kendte af Tanzanias nationalparker og er med sine mere end 14.000 kvadratkilometer den næststørste park i Tanzania, efter Selous.
Parken har et meget varieret landskab med både åbne græssletter, savanne og bakket skov. Her i Serengeti træffer man stort set alle de kendte afrikanske savannearter – store løveflokke, zebraer, gnuer, hyæner, antiloper, giraffer, bøfler, flodheste og elefanter, for blot at nævne nogle. I perioden fra december til juni står her op til 2,5 millioner gnuer og zebraer, og det er et ubeskriveligt syn at opleve disse enorme mængder af vildt. Serengeti er et besøg værd året rundt, men man bør dog undgå regntiden fra slut april til begyndelsen af juni, hvor vejene kan være svært fremkommelige.

Indkvartering: Camping eller Simba Lodge Serengeti
Måltider: M/F/A

Dag 6 Serengeti - Ngorongoro
En sidste tidlig morgensafari i Serengeti inden vi kører retur til Ngorongoro.
Ngorongoro-krateret er i virkeligheden en kollapset vulkan, og det 600 meter dybe “hul” opstod efter et større udbrud for ca. 2,5 millioner år siden. Kraterbunden er i dag et frodigt område med vekslende landskab bestående af sodasø, græsland, sump og skov.
Det anslås at der lever omkring 20.000 dyr i krateret – fortrinsvis græsædere såsom zebra, gnu og gazelle samt rovdyr som løve, hyæne og sjakal, men også elefanter og bøfler. Vi når vores indkvarteringssted midt på eftermiddagen, og har inden da gjort stop ved selve kraterkanten og nydt dette enestående syn over kraterbunden. En ubeskrivelig oplevelse, der kan tage pusten fra enhver!

Indkvartering på: Camping eller Ngorongoro Wildlife Lodge
Måltider: M/F/A

Dag 7 Ngorongoro krateret
Vi spiser tidlig morgenmad og kører herefter ned i selve krateret. Efterhånden som vi nærmere os kraterbunden, ser vi sandsynligvis de første dyr, og endnu engang fascineres vi af dette storslåede sted. Vi kører safari hele formiddagen, og først på eftermiddagen forlader vi Ngorongoro Krateret for at køre tilbage til Arusha.

Indkvartering: Outpost Lodge Arusha
Måltider: M

Dag 8 Arusha - Nairobi/Kilimanjaro - hjemrejse
Efter morgenmaden transfer til Kilimanjaro lufthavnen og herfra fly til Zanzibar.
Ved ankomsten til Zanzibar bliver I mødt af vores lokale repræsentant og herfra transfer til Langi Langi Beach Bungalows i Nungwi på nordspidsen af Zanzibar. Hotellet ligger perfekt ned til stranden og har en god restaurant. Lige uden for døren ligger andre mindre restauranter, cafeer, dykkercentre og boder med kunsthåndværk.
Forslaget her er baseret på værelser med udsigt til swimmingpoolen. Mod tillæg kan man bo på et af hotellets væreser med havudsigt.

5 nætter på Langi Langi Beach Bungalow i standardværelse
Det er muligt at blive opgraderet til Sea View værelser
Måltider: M

Dag 13 Zanzibar - Danmark
Midt på dagen transfer tilbage til lufthavnen til eller havnen i Stone Town.
Lidt afhængig af flymuligheder/priser kan man enten flyve direkte fra Zanzibar via enten Nairobi eller Dar es Salaam eller tage færgen til Dar es Salaam og flyve hjem derfra.
Dag 14 Danmark
Hjemkomst

 

Afrejse Efter eget valg
Hjemrejse Efter eget valg
Antal dage 12 dage/11 nætter (plus flyrejsen)
Pris Adventure Camping kr. 15.995 v/2 personer + fly
Semi Luksus Camping kr. 17.995 v/2 personer + fly
Lodge Safari kr. 19.995 v/2 personer + fly

Der er store besparelser, hvis man er 4 eller 6 personer på den samme rejse.

Tillæg enkeltvær Ca. Kr. 1800,-
Rejseleder Trekking Bureauets engelsktalende lokale guide Vi har valgt ikke at inkludere fly på de fleste af vores rejser, da priserne, alt afhængig af sæson og luftfartsselskab, kan variere meget. Derfor er Trekking Bureauets priser her ikke ‘fra’ priser, selvom der kan være et højsæsons tillæg over jul og nytår.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.