ASIEN

VI HAR MANGE DESTINATIONER I DET SPÆNDENDE ASIEN

Vi har tilrettelagt mange virkelig spændende ture i Asien. Hvadenten du ønsker at rejse til Nepal eller Indien, så har vi mange gode turforslag.

Finder du ikke lige det, du søger, så skræddersyr vi gerne turen til dig.

Prøv at klikke på den af destinationerne, der passer bedst til jeres ønsker.

Vi ønsker jer god fornøjelse!

NEPAL

Nepal er et fantastisk rejseland. Kathmandu med sit travle storbyliv og stille lommer hvor templer og pagoder danne rammen om religiøse handlinger. Himalaya bjergene med snedække toppe og udfordrende trekking ruter. Vi kan det meste i Nepal fra et roligt trek i mellem bjergene til extremturer dybt inde i Himalaya bjergene. Vil du med på en grupperejse i Nepal har vi mange afgange fra Kathmandu. Everest Base Camp, Rundt om Annapurna, Helambu, Pokhara treks, rafting og meget mere.

INDIEN

Indien er mangfoldighedens land. Farver, mennesker, templer og mad ikke mindst.
Vi kan tilbyde de traditionelle rundrejser i Indien gyldne trekant, men vil du udfordres kan vi på det varmeste anbefale vores trekking turer i den indiske del af Himalaya.
Her er speciet trekkingturen til Sikkim værd at bemærke, en fantastisk tur. Lad os friste dig med Indien.

BORNEO

Borneo er rent eventyr. Her er der tre rejser at vælge mellem, han man god tid er det specielt vores rundrejse hvor man både besøger Sarawak og Sabah bør man læse. Men vores Wildlife safari og badeferie er rigtig god og et virkelig godt valg hvis man vil opleve meget på kort tid.

Borneo skal nydes og opleves nu, for det er virkelig et godt rejseland.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.