INDIEN

Indien er et uhyre spændende og farverigt land med en meget venlig og imødekommende befolkning. Rajasthan i den vestlige del af Indien er den mest farvestrålende delstat og er overvejende hinduistisk.

På vores rundrejse, der også omfatter Delhi og Agra med det fantastiske gravmonument Taj Mahal, får deltagerne nogle meget intense oplevelser, hvor ørkenlandskabets barskhed og befolkningens venlighed står i slående kontrast.

Indien byder desuden på flere spændende trekkingture i Darjeeling og Sikkim områderne. Her får man smukke bjergoplevelser med uberørt jungle og duften af Nepal. Her kan man opleve Kanchenjunga og hele Himalaya-kæden fra Nepals Annapurna bjerge i vest til Bhutans Cholomahari i øst. Eller Dzongri trekket, der kombinerer smukke bjergoplevelser med uberørt jungle og enestående naturoplevelser. Her kan man opleve Kanchenjunga helt tæt på.

Derudover er der flere smukke klosterbesøg og et besøg i Sikkims gamle hovedstad Gangtok.

SIKKIM – DZONGRI TREK

Indien byder på flere spændende trekkingture i Sikkim området. Dzongri trekket kombinerer smukke bjergoplevelser med uberørt jungle og enestående naturoplevelser. Her kan man opleve Kanchenjunga helt tæt på. Derudover er der flere smukke klosterbesøg og et besøg i Sikkims gamle hovedstad Gangtok.

INDIENS GYLDNE TREKANT

Fantastisk rundrejse med besøg i Taj Mahal og det berømte Agra Fort, Jaipur den lyserøde by og Delhis travle liv. Denne lille rundrejse er en glimrende introduktion til Indien, landets historie og kultur.

DET EVENTYRLIGE INDIEN

Indien er et uhyre spændende og farverigt land med en meget venlig og imødekommende befolkning.

Rajasthan i den vestlige del af Indien er den mest farvestrålende delstat og er overvejende hinduistisk. På rejsen, der også omfatter Delhi og Agra med det fantastiske gravmonument Taj Mahal, får deltagerne nogle meget intense oplevelser, hvor ørkenlandskabets barskhed og befolkningens venlighed står i slående kontrast.

DARJEELING – SANDAKPU TREK

Indien byder på flere spændende trekkingture i Darjeeling området. Vores favorittrek er Sandakphu-trekket. Dette trek kombinerer smukke bjergoplevelser med uberørt jungle og duften af Nepal. Her kan man opleve Kanchenjunga og hele Himalaya-kæden fra Nepals Annapurna bjerge i vest til Bhutans Cholomahari i øst.
Selve trekket er meget fremkommeligt, med et par enkelte gode stigninger, et par fine små landsbyer og en storslået natur. Fra Indiens hovedstad Delhi kan man flyve eller tage toget til Siliguri og derfra køre op til Darjeeling, hvorfra trekket starter.

LADAKH

Buddhistisk kultur og gode udfordringer – et trek, der bringer dig tæt på en verden, der er ved at forsvinde.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.