INDIENS GYLDNE TREKANT

Fantastisk rundrejse med besøg i Taj Mahal og det berømte Agra Fort, Jaipur den lyserøde by og Delhis travle liv. Denne lille rundrejse er en glimrende introduktion til Indien, landets historie og kultur.

REJSEPLAN

Dag 1. København – Delhi
Dag 2. Delhi – Agra
Dag 3. Agra
Dag 4. Agra – Jaipur
Dag 5. Jaipur
Dag 6. Jaipur
Dag 7. Jaipur – Delhi
Dag 8. Delhi og hjemrejse til København/Billund

PRISEN INKLUDERER

  • Fly København eller Billund – Delhi retur.
  • Alle overnatninger i delt dobbeltværelse med morgenmad
  • Kendte skatter
  • Transport i henhold til rejseplan.
  • Entreer til de i turplanen nævnte seværdigheder.

PRISEN INKLUDERER IKKE

  • Afbestillingsforsikring.
  • Rejseforsikring.
  • Visum kr. 345.
  • Tillæg for enkeltværelse (kr. 1.100).
  • Drikkepenge til lokale guider og chauffører.

DETALJERET REJSEPLAN

Forklaring: M=Morgenmad, F =Frokost, A=Aftensmad

Dag 1 København - Delhi

Afrejse fra København/Billund til Delhi. Transfer til hotel.
Overnatning: Hotel Connaught i New Delhi.

Dag 2 Delhi - Agra

Transport til Agra ca. 200 km syd for Delhi. Undervejs stop i Sariska for at se Akbar’s grav, der arkitektonisk er i familie med Taj Mahal i Agra. I Agra er der to hovedattraktioner, der begge ligger ud mod Yamuna-floden: Taj Mahal og Agra Fort. Taj Mahal er et enestående flot og imponerende bygningsværk i persisk/mogulsk stil. Det er et gravmæle, bygget fra 1632 til 1654 af Shah Jahan for hans anden kone, der døde i barselssengen som 39-årig med sit 14. barn. Mausoleet er bygget i hvidt marmor og med halvædelstene indlagt i marmoret på facader og i nicher. Agra Fort er bygget fra 1565 og fremefter, og det er omkranset af en 20 m høj og 2 km lang mur bygget af røde sandsten. Fortet rummer mange spændende bygninger og flotte paladser. Shah Jahan, der byggede Taj Mahal, opførte flere bygninger i marmor, bl.a. The Octagonal Tower, hvor han selv sad i husarrest i syv år. Fra fortet er der en enestående udsigt over mod Taj Mahal.
Overnatning: Hotel Howard Park Plaza. M

Dag 3 Agra

Agra er en travl indisk provinsby, som ud over Taj Mahal og Agra Fort er kendt for sit tætte bazar-område, der virkelig bringer en tæt på Indien. Vi skal naturligvis besøge både Taj Mahal, der gør sig fantastisk ved solopgang, og Fortet, der på fineste vis kombinerer militære hensyn og smuk arkitektur. M

Dag 4 Agra - Jaipur

Transport til Jaipur ca. 230 vest for Agra. På vejen til Jaipur skal vi først besøge ruinbyen Fatehpur Sikri, der var hovedstad for Mughal imperiet mellem 1571 og 1585. Byen blev forladt i 1585, formentlig på grund af manglende vandforsyning, og den ligger nu som en ”spøgelsesby”. Selve køreturen er fantastisk, og man får et virkeligt godt indtryk af landsbyer i Indien undervejs.
Overnatning: Jaipur Alsisar Haveli (3 nætter). M

Overnatning: Shira 2 Camp. M/F/A

Dag 5 Jaipur

I selve Jaipur skal man først og fremmest se Hawa Mahal (Vindenes palads), City Palace og observatoriet Jantar Mantar, men ellers er det bedste nok at vandre rundt og se på folkelivet i al dets mangfoldighed og måske køre en tur i rickshaw.
Overnatning: Jaipur Alsisar Haveli. M

Dag 6 Jaipur

På anden dagen i Jaipur køres ud til det helt fantastiske Amber Fort. Fortet ligger på en bjergkam og er indbegrebet af et rigtig indisk palads og fort.
Overnatning: Jaipur Alsisar Haveli. M

Dag 7 Jaipur - Delhi

Transport til Delhi og sightseeing.
Man ankommer til Delhi ved frokosttid, og efter at have checket ind på hotellet er der guidet rundvisning i Old Delhi.
Man bruger nemt et par timer i Old Delhi. Tætte gader, cykler og mennesker overalt. Men der er en fantastisk stemning og et utroligt liv. Et besøg i Old Delhi betyder, at man også skal se Jama Masjid, Indiens største moske.
Overnatning: Hotel Connaught i New Delhi. M

Dag 8 Delhi og hjemrejse til København/Billund

Vi stiller en bil til rådighed. Her kan man så blandt andet se New Delhi med India Gate, President House og Parliament House og Qutab Minar komplekset. Eller man kan køre ud til et af de mange markeder og indkøbskomplekser, som skyder op i udkanten af Delhi. Her kan man få næsten alt og til meget favorable priser. M

FAKTA: Højdesyge kan ramme enhver, nogle er mere disponeret for det end andre, men ved at vandre i et roligt tempo og drikke rigeligt med vand, har man en større chance for at nå til toppen. Man ser ofte, at meget veltrænede sportsfolk døjer med højdesyge, fordi de har svært ved at affinde sig med det pole pole-tempo, som det anbefales at vandre i. ”Pole pole” er swahili for stille og roligt, og det ord er klogt at lære og bære med sig i de syv dage vandringen varer.
Barafu betyder ”koldt” eller ”is” på swahili, og det er også i dag, at vi tager det meste af vores varme tøj på, og gør os klar til nattens vandring mod toppen.

Afrejse
Bedst fra oktober til april

Hjemrejse
Mulighed for forlængelse

Antal dage 9 dage

Pris
Ring for tilbud.

Rejseleder
Lokal engelsktalende guide
Både ud- og hjemrejse er via Delhi, og transport i Indien er i personbil (uden air condition).

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.