TREKKING I ANNAPURNA REGIONEN

Få steder i Nepal er så smukke som området omkring Annapurnabjergene i det vestlige Centralnepal. Vil man opleve
et Nepal, hvor landsbyer, marker, skove og fantastiske bjerge møder hinanden, så er Annapurna-området et velvalgt sted at trekke.

Denne 8 dages trekkingtur har det hele: Fysiske udfordringer, indblik i Nepals landsbykultur og – er vejret med jer – nogle fantastiske bjergsyn.

REJSEPLAN

Dag 1. Ankomst til Kathmandu
Dag 2. Kathmandu
Dag 3. Kathmandu – Pokhara
Dag 4. Pokhara – Panchase Banjang
Dag 5. Panchase Banjang – Siddathan – Baudare 14 km vandring
Dag 6. Bhadaure – Hille – 20 km vandring
Dag 7. Hille – Ghoropani – 14 km vandring
Dag 8. Ghoropani – Gandruk
Dag 9. Gandruk – Nayapul – Pokhara
Dag 10. Pokhara – Kathmandu eller Bhaktapur
Dag 11. Bhaktapur
Dag 12. Bhaktapur
Dag 13. Tilbage til Cartagena & Afrejse
Dag 14. Programmet er slut

PRISEN INKLUDERER

 • Transfer fra lufthavn til/fra hotel
 • 3 nætters overnatning på Kathmandu Guest House (Bed & Breakfast)
 • Halv dags sightseeingtur i Kathmandu City og ShyambhuNath med engelsktalende guide og alle entreer
 • Velkomstmiddag med transfer
 • 2 nætters overnatning på Badgaun Guest House i Bhaktapur (Bed & Breakfast)
 • 2 nætters overnatning på Hotel Tutsi eller tilsvarende i Pokhara (Bed & Breakfast)
 • Al transport i henhold til programmet
 • 3 dages camping trek med fuld pension og resten Tea House trek i Annapurna regionen, inclusive forplejning af hjælperne
 • Afgifter til Nationalparker og alle entreer
 • Trek Pack indeholdende: Dunjakke, regnjakke, sovepose, duffelbag og T-shirt som en gave fra operatøren
 • Velkomstdokumenter såsom Manaste

PRISEN INKLUDERER IKKE

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Visum

DETALJERET REJSEPLAN

Forklaring: M=Morgenmad, F =Frokost, A=Aftensmad
Dag 1 Ankomst til Kathmandu

I bliver mødt i lufthavnen og kørt til jeres hotel, som ligger centralt i Kathmandu. Straks efter at have afsluttet check-ind på jeres hotel syntes jeg, I skal tage på en lille ”introduktionstur” til det historiske kvarter omkring Durbar Square i Kathmandu, det gamle kongepalads, og derfra videre tilbage til jeres hotel.

Denne lille slentre-/vandretur på et par timer eller mere bringer jer lidt ned på jorden i takt med, at I vil få nogle af de små oplevelser, som nærmest automatisk kommer, når man kommer tæt på andre mennesker.
Overnatning: Kathmandu Guest house.

Dag 2 Kathmandu

Efter morgenmaden bliver I hentet ar jeres guide, som tager jer på rundtur til et par af Kathmandus største seværdigheder, det kan være det buddhistiske center omkring stupaen Bodhnath og hinduernes nærliggende største helligdom Shiva-templet Pashupatinath ved bredden af den hellige Bagmati-flod (biflod til Ganges). Året rundt tilbedes Shiva her, og her vil I også møde hellige mænd (saddhu’er) svøbt i aske. Det indre tempelkompleks er forbeholdt hinduer, men fra den skovklædte klint på den modsatte side af floden har vi en udsigt fra første parket. Måske ser vi en af de stort set daglige ligbrændings-ceremonier på en af de platforme, der er etableret ud mod floden i tilknytning til templet.
Overnatning: Kathmandu Guest house. M

Dag 3 Kathmandu - Pokhara

I forlader Kathmandu tidligt om morgen for at køre til Pokhara. Køreturen er meget afvekslende og til tider hårrejsende, men samlet set en rigtig god oplevelse. Undervejs standser I og spiser frokost og når frem til området sydvest for Pokhara ved 15-16 tiden.
Overnatning: Hotel i Pokhara. M/F/A

Dag 4 Pokhara – Panchase Banjang

I bliver hentet på jeres hotel og kørt ud til hvor trekkingturen starter. Med jer har i guide, kok og protere, samt en hest. På venstre hånd har vi de store bjerge, på højre hånd Middle Hills og Indien. Dagens vandring tager jer gennem skov og landbrugsland. Der er en smuk udsigt, når vejret er klart, til Annapurna bjergene, man følger bjerge det meste af dagen. Sidst på dagen når I jeres natlejr i Panchase. Et dejligt sted, en lille landsby med at par lodges og en smuk udsigt. Der er ved at blive bygget en ny vej gennem området, men den generer ikke oplevelse af stedets ro og skønhed.
Overnatning: Telt. M/F/A

Dag 5 Panchase Banjang – Siddathan – Baudare 14 km vandring

Efter morgenmaden er der afgang til Siddathan (2.517 moh) som er pilgrimsmål for hinduer. Det siges at hvis man sætter sig et mål og ofrer til Shiva på dette sted, så vil forsættet gå i opfyldelse. Der er en ganske hård opstigning til den lille helligdom, ca. 300 højdemeter, men det er bestemt besværet værd. Er man heldig, er der pilgrimme, der beder og tænder smørlamper til Shiva. Ud over templet er der et udsigtstårn, hvorfra der er en fantastisk udsigt til bjergene. Efter at have besøgt området, vandrer man ned til et fint fladt område. Lige inden frokost stedet møder man en vandpost bygget til pilgrimmene, vandet er rent og kan drikkes. Efter frokost følger man højderyggen ned til natlejr. En flot vandring hvor man ser ned over en række terrasser og går gennem en smuk skov.
Overnatning: Telt. M/F/A

DAG 6 BHADAURE – HILLE – 20 KM VANDRING

Først på morgenen siger I farvel til jeres kok og en del af jeres portere. De skal ikke med længere, for I skifter nu fra telt- til lodgeovernatning. Fra lejren går man ned gennem en lille landsby og følger en lille vej et stykke, inden man når frem til kanten af højderyggen. Det er en dejlig varieret vandring, hvor man går gennem landsbyer og landbrugsområder. Der er bøfler og geder, liv på markerne og i husene. Fra kanten af højderyggen går man stejlt nedad, ned til et lille plateau, hvor der ligger et par meget smukke landsbyer og nogle meget fint anlagte marker. Der er igen en mindre nedstigning til Nayapul hvor man krydser asfaltvej og går til Biritanti, hvor I spiser frokost. Biritanti er en fin lille by, hvor der nu er bygget en bro og en vej. Fra Biritanti følger I en lille flod til Hille, en lille by med et par lodges og et par huse. Det er en dejlig lille by, og I bliver nu indkvarteret på lodge.
Overnatning: Lodge. M/F/A

Dag 7 Hille – Ghoropani – 14 km vandring

En hård dag. Stien følges nemt til Ulleri. Her skifter vandringen karakter, og trin afløses af trin. Opad går det til et velfortjent hvil i Ulleri. Herfra flader stien lidt ud og fører én frem til frokoststedet i Banthanti. Herfra er stigningen jævn op til Ghoropani, hvor I indkvarteres i lodge. Fra Nordsiden af Ghoropani-passet er der på en klar dag en fantastisk udsigt til Annapurna bjergene Nilgiri og Dhaulagiri.
Overnatning: Lodge. M/F/A

Dag 8 Ghoropani – Gandruk
Tidligt op – ved 5-tiden – for at gå de ca. 250 m op til Puun Hill for at nyde solopgangen over Himalaya. Det er klart, at denne udflugt kun foretages, hvis der er klart vejr. Fra Puun Hill er det fantastisk at se bjergene rødme i morgenlyset og langsomt blive gyldne, når solens første stråler rammer sneen. Ved 0730 er I tilbage i lodgen, hvor I spiser morgenmad, inden dagens vandring mod Gandruk starter. Det er en lang dag, og på vejen krydser l Daurali-passet, der med sine 3.200 meter er turens højeste punkt. Igen herfra er der en fantastisk udsigt, og bjergenes hvide sider dukker uventet frem mellem Rhododendron-træerne. Er man på dette trek i marts eller april blomstrer hundredvis af træer i røde nuancer – et fantastisk syn. Gandruk er en meget charmerende Gurung-landsby, en af Nepals ældste etniske grupper. I skal bede jeres guide om at tage jer ned i den gamle bydel. Dette kan fint nås dag 7 om formiddagen.Overnatning: Lodge. M/F/A
Dag 9 Gandruk – Nayapul – Pokhara

Sidste dag i bjergene. Efter morgenmaden tager I enten på rundtur i Gandruk eller I går direkte til Nayapul via Biritanthi. Undervejs spiser i frokost. Det er en meget fin vandredag ned gennem landbrugsland og små landsbyer. En dejlig afslutning på en fantastisk trekkingtur. Fra Nayapul bliver I kørt til Pokhara, hvor I skal overnatte ved Lake Side. Pokhara er en behagelig by, eller rettere sagt Lake Side er behagelig med restauranter og cafeer. Er tiden til det, kan man leje en kano og sejle en lille tur på Pewa søen. En dejlig udflugt sidst på dagen.
Overnatning: Hotel i Pokhara. M/F

Dag 10 Pokhara – Kathmandu eller Bhaktapur

Her kan I enten flyve tilbage til Kathmandu eller køre de ca. 7 timer tilbage til byen. Der er mulighed for at bo i Bhaktapur, en af Kathmandu dalens smukkeste byer eller i selve Kathmandu Bhaktapur er et af denne verdens små vidundere. Bycentret omkring Durbar Square er fredet og under kontinuerlig restaurering under overvågning af bl.a. UNESCO. Vi tager på rundtur i den smukke historiske by med de snævre bilfri gader med de mange bygninger med den karakteristiske traditionelle arkitektur med de flotte træskærerarbejder, som der fortsat foregår uddannelse i i Bhaktapur.
Overnatning i Kathmandu / Bhaktapur. M

Dag 11 Bhaktapur

½ dags sightseeing.
Overnatning i Bhaktapur. M

Dag 12 Bhaktapur

Eget program.
Overnatning i Bhaktapur. M

Dag 13 Programmet er slut
Programmet er slut.

 

Afrejse
Efter eget valg

Hjemrejse
Efter eget valg

Antal dage 13

Pris
Fra Kr. 9.960 + indenrigsfly fra kr. 1.045

Rejseleder
Lokale engelsktalende guider

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.