FERIE I EUROPA.


VIL DU UDFORSKE EUROPA PÅ NY?

En ferie  i Europa venter. Hos Trekking Bureauet synes vi, Europa gemmer på mange eventyrlige områder, der fortjener at blive udforsket af dig.
Du er kun få timer væk fra at få en naturrig og aktivferie med i baggagen. Vi arrangerer Europarejser til Skotland, Toscana, Umbrien, Sardinien, Harzen, Alsaca i Frankrig  og Cotswold i England.
Vi arrangerer gerne din næste vandretur i Europa  – eller cykeltur.

ENESTÅENDE FERIE I EUROPA

En skøn vandretur i Europa er blot få klik væk.
Vi kan arrange unikke Europarejser til enhver smag, hvor der er fokus på aktiviteter og oplevelse af skøn natur. Med vores Europarejser kan du blandt andet opleve:
Vandreture i Skotland og oplev natur, slotsruiner og drik et glas whisky om aftenen med Europas måske venligste folk – skotterne.
Toscana og Umbriens kultur, natur og vandring.
Sardiniens på cykel, til fods eller til vands. Oplev Sardiniens smukke kyststrækninger, besøg grotter og strande, som ikke er tilgængelige for masseturismen.
Harzen i Nordtyskland på en kør selv vandreferie, smuk natur og hyggelige byer.
Vi laver vandre- & cykelture i den smukkeste England, nemlig Cotswold og som noget nyt tilbyder vi nu også en smuk vandretur i Alsace, Frankrig.

FRANKRIG

Frankrig er smuk natur, lækker mad og skønne vine. Frankrig er også et dejligt land at vandre i.
Vi har valgt en skøn vandretur i Alsace, som ligger i det nordøstlige Frankrig og grænser op til Tyskland.
Alsace er nem at komme til.
En ferie i Alsace er en skøn ferie i Europa.

ENGLAND

England er meget mere end hyggelige pubber og en enkelt regnbyge i ny og næ. England er et dejligt rejseland.
Vi har sat fokus på Cotswold, som ligger i det vestlige centralengland.
Det er smuk natur, smukke huse, velplejede haver – og ja – hyggelige pubber.
Ferie i Europa, når det er bedst.

HARZEN

Harzen forbindes med busrejser og pensionist paradis. Det er det sikkert også, men det er først og fremmest en destination, til de der har lyst til at være aktive. Er du til god varieret vandring, hyggelige små tyske byen og gode lokale hoteller så er Harzen det rigtige sted at vælge. Der er ca. 4 timers kørsel fra den Dansk/Tyske grænse til Osterode, hvor vores vandretur tværs over Harzen begynder. Harzen er genopdaget, og du kan nu være med i anden bølge, den aktive.

SKOTLAND

Skotland er et virkelig godt rejseland. Ud over en storslået natur, slotsruiner og hyggelige pubber så har landet Skotterne. Skotter er noget af det venligste man kan forstille sig. Efter en lang god dags vandring, findes der næsten ikke noget bedre end at går ind på den lokale pub og få et glas. Her er næsten altid en særlige stemning, en blanding af hygge, varme og våde hundesnuder. Skotland i en nøddeskal.

Søger du en vandretur i Europa kan vi på det varmeste anbefale at planlægge en vandretur i til Skotland og har man tiden er en kombination af vandring og et par dages ophold i Edinburgh et must.

ITALIEN

Vandringen, kulturen, maden og den dejlige vin. Så er I i Italien.

Vi har spændende vandreture til de fjernere egne af Toscana og Umbrien. Kom med ud i naturen, væk fra turistområderne og op i de smukke bjerge. Vi kører jeres bagage fra hotel til hotel, så I skal blot nyde at vandre over de grønne plateauer og højdedrag. Om aftenen overnatter I på små, hyggelige hoteller, hvor I kan slappe af med et godt glas vin efter dagens anstrengelser. På Sardinien kan vi udover vandreture også tilbyde Kajak- og cykelture. Aktive Europarejser for hele familien kombineret med dejlige strande og gode hoteller.