HARZEN

SMUK NATUR OG HYGGELIGE BYER OG EN VENLIG OG UDADVENDT BEFOLKNING!

Harzen er gode stier, smuk natur og hyggelige byer og en venlig og udadvendt befolkning – og så er det nemt rejemål for os danskere, da vi hurtigt kan smutte syd for grænsen.
Vil man gerne være klimavenlig eller ikke har egen bil, kan man let tage toget til Harzen. 

Bagagen bliver selvfølgelig kørt fra hotel til hotel, så man blot kan nyde og vandre. Harzen er underkendt som rejsemål men har meget at byde på, specielt hvis man har mod på at prøve kræfter med at vandre Harzen på langs f.eks. af Harzer-Hexe-Stien.

VANDRING OG BLOKSBJERG (Harzen)

Denne  Harzen vandring kombinerer de to smukke historiske byer Wernigerode og Quedlinburg med en nat på oppen af Brochen (Bloksbjerg). En dejlig vandretur gennem Harzen, hvoraf nogle af strækningerne følger Harzer-Hexe-Stien. Vandredagene er lidt kortere end på vores øvrige Harzen ture og derfor velegnet for familier med børn i forskellige aldre eller for en gruppe af venner, som gerne vil kombinere en vandretur i Harzen med afslutningsvis enten at bo på et dejligt og hyggeligt hotel midt i Quedlinburg eller på et hotel i udkanten af byen med pool og Wellness faciliteter.
Klik på billedet og læs mere.

HARZEN – VANDRING

Vi tilbyder en fire dages vandretur på ca. 98 km fra den ene ende af Harzen til den anden. Finder man, at dagsmarcherne er for lange, kan vandringen nemt forkortes eller forlænges til 7 dage. Den anbefalede rute er at starte i Osterode for, via Brocken, Bloksbjerg, at gå til Thale. Der er tale om en vandring, der går gennem et smukt og afvekslende landskab. Undervejs sover man i hyggelige små byer på lokale hoteller, der er gode steder at spise for slet ikke at tale om, hvor lifligt en velbrygget tysk øl kan vederkvæge ganen. Det anbefales, at man kører til Harzen i egen bil. Bilen sættes i Osterode, hvor man overnatter første nat.
Klik på billedet og læs mere.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.