ITALIEN

Vandringen, kulturen, maden og den dejlige vin. Så er man i Italien!

Vi har spændende vandreture i Italien. Bl.a. til de fjernere egne af Toscana, gennem middelalder landsbyer og i de smukke Monte Sibillini bjerge i Umbrien, Pilgrimsvandring i Frans af Asissis fodspor. Derudover tilbyder vi også aktiv ferie på Sicilien og på den smukke middelhavsø Sardinien og cykelture i Puglia. Kom med ud i naturen, væk fra turistområderne og op i de smukke bjerge. Vi kører jeres bagage fra hotel til hotel, så I skal blot nyde at vandre over de grønne plateauer og højdedrag. Om aftenen overnatter I på små, hyggelige hoteller, hvor I kan slappe af med et godt glas vin efter dagens anstrengelser.
Har du specifikke ønsker til din Italienstur, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi kan sikkert hjælpe dig – Vi skrædderssyr nemlig gerne din tur.

TOSCANA

Prøv vores vandretur i det nordlige Toscana, nærmere bestemt langs Garfagnana-dalen. I ankommer midt i den italienske kultur i borgbyen Lucca, som er omkranset af en imponerende skanse. De næste dage vandrer I forbi vinmarker, kirker og slotte langs floden Serchio, til I når helt op i 2000 meters højde.

Eller hvad med Kokkeskole med Helle Tesio på vingården Fattoria del Colle beliggende i det smukke Toscanske landskab syd for Siena.

SARDINIEN

Stejle klippekyster, små landsbyer og italiensk gastronomi. Oplev Sardinien til fods, på cykel eller på en kajaktur langs den smukke kyststræking og kom tæt på det helt særlige fugle- og dyreliv der findes på øen. Det er noget helt specielt at være omgivet af hav til alle sider og noget der præger alle øboer, også befolkningen på Sardinien, som er umådelige stolte af deres smukke ø og dets historie som kan spores mere end 7000 år tilbage og hvor bronzealderen overalt har efterladt utallige synlige spor i landskabet.

UMBRIEN

Umbrien ligger som en lille grøn perle midt i Italien og har været rost for dets skønhed siden romersk tid pga. de mange søer, floder, bjerge og vandfald. Umbrien, den grønne region fyldt med kultur og religiøs historie. De smukke middelalderbyer som Spoleto, Montefalco, Spello og Trevi ligger på små højdedrag med god udsigt over Umbriadalen. Og man spiser godt på de mange restauranter der serverer regionens specialiteter. Assisi er det religiøse centrum i Umbrien og Perugia, som er regionens hovedstad, byder på masser af kultur og chokolade.
Et helt unikt område er Monte Sibillini National Park, med høje bjerge og en enestående højslette hvor vilde blomster, valmuer, rasp og kornblomster dækker sletten i et sandt orgie af farver fra slutningen af maj og i juni måned. Umbrien har altid ligget i skyggen af Toscana, men her på Trekking Bureauet er vi faldet pladask for området.

PUGLIA

En uges cykeltur i roligt tempo i det sydlige Italien i regionen Puglia. Omgivet af Adriaterhavet mod øst og det Ioniske hav mod vest foregår mange af strækningerne langs den vilde og smukke kyst. Undervejs cykler vi også ind i landet gennem olivenlunde, omgivet af stengærder, til små hyggelige landsbyer hvor vi skal smage nogle af de lokale produkter og vin.
Temperaturen i Puglia er mild i forårs og efterårsmånederne, så sæsonen strækker sig fra midt i marts til slutningen af oktober, hvilket giver rig lejlighed til at forlænge den danske sommer

SICILIEN

Sicilien – ‘Vandring på Vulkaner’
8 dage/7 nætter med mulighed for forlængelse

Sicilien har så meget at byde på af kultur, landskab, gastronomi og historie og ikke mindst Europas højeste vulkan Mt. Etna med sine 3350 moh og de smukke Æoliske øer beliggende mellem Sicilien og fastlandet. Øerne er paradisiske og beskyttet under Unesco og her kan mand vandre, boltre sig i termiske bade, vandre på vulkaner, dykke, snorkle og svømme i det klarest vand og ren italiensk’Dolce Vita’ i de små hyggelige byer og ved havnefronten.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.