PUGLIA / SALENTO

De fleste danskere når aldrig længere sydpå i Italien end Rom og det er en stor skam, for vil man gerne opleve et helt, helt andet Italien, så prøv regionen Puglia og egnen Salento. For at nå hele vejen rundt i Salento og opleve mest muligt, er turen en kombination af vandre- og mindre togture. Man slipper for bilen og samtidig får man dejlige vandreoplevelse og ombord på toget er det hyggeligt at møde lokale og andre rejsende. Vandreturene går mellem lave stengærder og olivenlunde eller langs klippekysten og kan vandres af de fleste.

Vores cykelture i Puglia er velegnede for os danskere, da der ingen høje bjerge er undervejs og kan cykles på en almindelig cykel eller elcykel.
På både vandreturen og cykelturene bor man på små hyggelige 3* hoteller og bagegen bliver kørt fra hotel til hotel.

CYKELTUR I PUGLIA / SALENTO

Den sydlige del af Italien i regionen Puglia som danner støvlens hæl, er ideel til en cykelferie for både voksne og børn. Strækningerne som vi cykler ad er for det meste moderate dog med spændende udfordringer langs den vilde smukke kyst ud mod Adriaterhavet, hvor man på klare dage kan se bjergene i Albanien og Grækenland.
En smuk cykeltur.

“SLOWTRAVEL”  VANDRE-& TOGTUR I PUGLIA 

På denne dejlige vandretur i den sydlige den af i Italien vandrer man mellem lave stengærder og olivenlunde eller langs klippekysten. Udover den smukke natur er der mange fine seværdigheder i de små og større byer man kommer igennem, som primært er fra Baroktiden. Puglia og især Salento ligger så sydligt og er så privilegeret med mange soltimer, at man kan vandre fra slutningen af marts til tidlig november.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.