SARDINIEN

Det er noget helt specielt at være omgivet af hav til alle sider og noget der præger alle øboer, også befolkningen på Sardinien, som er umådelige stolte af deres smukke ø og dets historie som kan spores mere end 7000 år tilbage og hvor bronzealderen overalt har efterladt utallige synlige spor i landskabet.

På denne smukke store ø midt i Middelhavet er der et utal a muligheder for både at slappe af ved krystalklart turkisblåt hav, bo på gode hoteller eller holde en aktiv ferie. Vandreture fra bjergene i vest til Middelhavet gennem olivenlunde og vinmarker, cykle langs Costa Smeralda kysten i nord til Alghero eller ro kayak ved Alghero kysten.

KAJAK PÅ SARDINIEN

Havet omkring Sardinien og specielt den nordlige del af øen er utrolig velegnet til kajakture og her er noget af det reneste vand i Middelhavsområdet. Oplev uspoleret natur, krystalklart vand, de mest bizarre stenformationer, høje klipper, grotter og strande som ikke er tilgængelig for masseturismen. Arkæologi, god mad, gode vine og kultur, Sardinien er et helt lille kontinent i sig selv. Havet omkring Saml vennerne fra Kajakklubben og tag med på Trekking Bureauets kajaktur til Sardinien, med eller uden dansk kajakguide.

VANDRETURE PÅ SARDINIEN

Her kan vi tilbyde to vandreture på en 8 eller 5 dage. Turene begynder på den vestlige side af øen i Montiferru bjergene hvorfra vi vandrer gennem små landsbyer, olivenlunde og vinmarker til havet og til Sinis naturreservat med dets saltsøer og marskområder, som er hjemsted for en artsrigdom af fugle og tusindvis af flamingoer, der gæster vådområderne i forårs- og vintermånederne. Havet omkring Sardinien er noget af det reneste i Italien, og denne del af den vestlige kyst er præget af Kysten her er præget kalkstensklipper og små bugte. Undervejs bor man på små hyggelige hoteller og kan selv sætte tempoet for dagens vandring.

CYKELTURE PÅ SARDINIEN

Nogle elsker at vandre andre at cykle – og er du mest til det sidste så er her en utrolig skøn tur som smyger sig langs Costa Smeralda på den nordlige del af Sardinien til Alghero på den vestlige side af øen. Her er kysten berømt for dets forrevne kystlinie, smukke bugte, turkise hav og hvide strande.
Denne tur er ikke strabadserende og køres uden guide. I løbet af de 6 dage cykelturen varer, kører man ca. 330 km i forholdsvist roligt tempo.

AGROTURISME PÅ SARDINIEN

Er man mere til at udforske Sardiniens kulinariske og historiske arv, kan man fx leje en bil og køre fra den ene ende af øen til den anden – vi arrangerer billeje og booker hyggelige og gode hoteller til jer på øen – I finder selv rundt og besøger de seværdigheder I ønsker at opleve og I jeres eget tempo. Et ophold på en agroturimo er et godt alternativ til hotellerne. Her kan man få et lille indblik I Italiensk kultur og traditioner. Agroturismo er på Sardinien et ophold på en traditionel gård, hvor familien bor. Der udbydes ofte et væld af aktiviteter som man kan deltage i. Fx. Italiensk madlavningskursus, olivenplukning, hesteridning, vinsmagning og vandreture i området. Man kan vælge at deltage eller blot nyde eller købe nogle af gårdens hjemmelavede produkter.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.