KAJAK PÅ SARDINIEN

Det er noget helt specielt at være omgivet af hav til alle sider og noget der præger alle øboer. Også befolkningen på Sardinien, som er umådelige stolte af deres smukke ø og dets historie som kan spores mere end 7000 år tilbage og, hvor bronzealderen overalt har efterladt utallige synlige spor i landskabet. Havet omkring Sardinien og specielt den nordlige del af øen, er utrolig velegnet til kajaksafari. Oplev uspoleret natur, krystalklart vand, de mest bizarre stenformationer, høje klipper, grotter og strande som ikke er tilgængelig for masseturismen. Arkæologi god mad, gode vine, kultur og traditioner, Sardinien er et helt lille kontinent i sig selv. Havet omkring Sardinien noget af det mest klare og rene i hele Middelhavsområdet.
Den nedenstående kajaksafari er baseret på 6 dage/5nætter. Turen kan naturligvis forlænges med ekstra dage på Sardinien. Der benyttes gode havkajakker lavet af enten diolene eller glasfiber. Leje af kajak og sikkerhedsudstyr er inkluderet i prisen.

REJSEPLAN

Dag 1. København – Sardinien
Dag 2. Alghero bugten
Dag 3. Alghero – Punta Negra
Dag 4. Punta Negra – Porto Conto
Dag 5. Porto Conto – Alghero
Dag 6. Alghero

PRISEN INKLUDERER

 • 3* hotel i Alghero i 3 nætter med morgenmad.
 • 4* hotel på kajakturen i 2 nætter med morgenmad.
 • Middage alle dage som beskrevet i programmet – dag 3, 4 og 5
 • 1/2 l vand og 1/4 l vin til alle middagsmåltiderne.
 • Transfers som beskrevet i programmet
 • Entreer til alle de seværdigheder som er beskrevet i programmet inkl. Neptuns grotte
 • Nuraghe Briefings
 • Lokal kajakguide

PRISEN INKLUDERER IKKE

 • Fly mellem København og Sardinien. Transfer fra lufthavnen på Sardinien til hotellet i Alghero og retur.
 • Svømmeudstyr, t.shirt (let at tørre) sandaler, stranssko, solbriller, drikkevand, solbeskyttelse.
 • En lille rygsæk og taske til overnatning etc.
 • Forsikring og drikkevarer som ikke beskrevet i programmet, drikkepenge.

DETALJERET REJSEPLAN

Forklaring: M=Morgenmad, F =Frokost, A=Aftensmad

Dag 1 København - Sardinien

Fly fra København til Olbia eller Alghero lidt afhængig af valgte afrejsedag.
Ved ankomsten transfer til hotel i Alghero. Alghero er en smuk kystby og den har en hyggelig gammel bykerne der kan dateres helt tilbage til 1100 tallet hvor der blev anlagt en af de første bastioner på Sardinien af adelsfamilien Doria fra Genova. I 1353 blev byen erobret af Aragonierne og den er stadigvæk den mest spanske del af øen og sproget minder meget om catalansk. Ind imellem kajakturene bliver der lejlighed til at vandre rundt i de smalle gader, udforske bastionen og Forte de La Magdalena og ikke mindst nyde det Sardinske køkken. Der er ingen industri omkring Alghero, så havet er ikke forurenet og der er gode strande tæt på byens centrum og havnen

Indkvartering på *3 stjernet hotel i Alghero.
Måltider: M

Dag 2 Alghero bugten

Efter morgenmaden transfer til en strand i nærheden af Alghero, hvor der bliver en kort briefing og gennemgang af den kommende uges kajaktur og hvor udstyr/kajak bliver tilpasset til den enkelte. Herefter en rotur langs den sydlige kystlinje langs Algheros historiske bymur og sandstens kyst til Poglina stranden. Her bliver der tid til at slappe af på stranden og spise frokost på en af de små restauranter – for egen regning.
Transfer tilbage til Alghero sidst på eftermiddagen. Køretid ca. 45. min. Dagens kajaktur er på ca. 7 sømil (13km) – ca. 3 timer

Indkvartering på *3 stjernet hotel i Alghero.
Måltider: M/A plus 1/4 flaske vin til middagen samt en 1/2 l vand

Dag 3 Alghero - Punta Negra

Efter morgenmaden transfer til bystranden. Her får vi en briefing om dagens rute og herefter ror vi i Alghero bugten og fortsætter videre til Lazzaretto stranden, hvor der bliver tid til at spise frokost og bade før vi fortsætter kajakturen. På denne del af turen bliver der mulighed for at opleve nogle af de fantastiske grotter og den berømte Bombarde strand som findes langs denne del af kysten. Sidst på eftermiddagen lægger vi til ved Hotel Punta Negra beliggende nord for Alghero. Dagens kajaktur er på 7 sømil (13 km) – ca. 3 timer lidt afhængig af vind og vejr forhold.

Indkvartering: Hotel Punta Negra *4
Måltider: M/A plus 1/4 flaske vin til middagen samt en 1/2 l vand.

Dag 4 Punta Negra - Porto Conto

Vi søsætter kajakerne fra hotellet og ror langs havbeskyttelsesområdet “Capo Caccia-Isola Piana”. Om morgenen skal vi opleve de høje klipper ved Capo Galera og Punta Giglio og derefter når vi til Porto Conto bugen. Her stopper vi til frokost og svømning/afslapning. Efter frokosten fortsætter vi kajakturen for at se nogle af de gamle romerske ruiner og grotter langs kysten. Sidst på eftermiddagen lægger vi til ved Hotel El Faro.

Dagens kajaktur er på 11 sømil (20 km) – ca. 4 timers roning.

Indkvartering: Hotel El Faro *4.
Måltider: M/A plus 1/4 flaske vin til middagen samt en 1/2 l vand.

Dag 5 Porto Conto - Alghero

Morgenmad og briefing før vi sætter kajakerne i vandet igen ud for Hotel El Faro. Vi ror langs den nordlige kystlinie af havbeskyttelses området Capo Caccia – Isola Piana. I dag er det vores længste rotur. Denne dag skal vi ydermere opleve nogle fantastisk steder som Cala Dragunara, Capo Caccia, Foadada Island og Cala Inferno. Det sidste sted stopper vi til frokost og afslapning før vi fortsætter roningen til Porticciolo stranden til et kaffe/te stop inden vi ror videre til Porto Ferro stranden. Grill middag på stranden og herefter transfer tilbage til Alghero Dagens kajaktur er på 14 sømil (27 km) – ca. 5,5 timers roning.

Indkvartering: *3 hotel i Alghero
Måltider: M/A plus 1/4 flaske vin til middagen samt en 1/2 l vand.

Dag 6 Alghero

Morgenmad og herefter slutter turen med transfer til lufthavnen.
Turen kan forlænges på Sardinien. Fx kan det anbefales en ekstra dag til at besøge. Porto Conto Natur Reservat. Ponto Conte National Park ligger nord for Alghero og blev betegnet af Jaques Costeau som “et af ??de smukkeste hjørner af Middelhavet”

Afrejse
Efter eget valg

Hjemrejse
Efter eget valg

Antal dage
6 dage/5 nætter

Pris
min. 6 personer kr.
8.400 per person + fly
Gruppetur 30/8/14
min. 6 personer
kr. 9.750 per person + fly. og inkl. dansk guide
Trekking Bureauet har en professionel, dygtig og erfaren kajakroer med som guide på vores gruppeafgang med afgang den 30. august.

Ring og hør nærmere

Kajakudstyr
Individuelt udstyr: Solo eller dobbelt kajak bygget af glasfiber eller diolene, pagaj, redningsvest og ‘spray nederdel’. Kort over ruten og snorkle maske. Derudover har gruppen en VHF radio som sikkerhedsudstyr, pagaj flyder, reserve pagaj, førstehjælps udstyr, reb signal spejl, personlig lokationslys, kajak blår linje

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.