TOSCANA

Nord for Lucca i den smukke Garfagnana dal, med dramatiske bjerge, smukke middelalderlandsbyer, floder og rustik Toscansk gastronomi, har vi sammensat en dejlig vandretur på 5 dage/4nætter.

Bagagen bliver naturligvis bragt fra hotel til hotel, så man blot skal nyde den storslåede natur. Turen kan forlænges med dage i enten Lucca eller på en godt beliggende Agriturismo ved Castelnuovo di Garfagnana. Vandreturen arrangeres for individuelle og grupper.

TREKKING I DET NORDLIGE TOSCANA: GARFAGNANA.

Nord for Lucca i den smukke Garfagnana dal, med dramatiske bjerge, smukke middelalderlandsbyer, floder og rustik Toscansk gastronomi, har vi sammensat en dejlig vandretur på 5 dage/4nætter. Bagagen bliver naturligvis bragt fra hotel til hotel, så man blot skal nyde den storslåede natur. Turen kan forlænges med dage i enten Lucca eller på en godt beliggende Agriturismo ved Castelnuovo di Garfagnana. Vandreturen arrangeres for individuelle og grupper.

KOKKESKOLE I TOSCANA V/HELLE TESIO

Vi skal tilbringe 7 hele dage på den smukkeste beliggende vingård – ’Fattoria del Colle’ – syd for Siena og i løbet af opholdet skal vi på tre dages kokkeskole, hvor vi lærer at lave nogle af de traditionelle Italienske retter.

Helle Tesio har boet i Italien siden 1980 og har sin uddannelse som italiensk kok på den romerske kokkeskole ’A tavola don lo chef’. Sammen med sin mand, Alfredo Tesio, har Helle skrevet 14 kokkebøger om det Italienske køkken.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.